Warme uitstraling dankzij houten plafonds

De nieuwe collectie houten plafonds van Armstrong is een feit. Er kan gekozen worden uit houtfineer of laminaat, met daarbij een variƫteit aan afmetingen en perforaties. Dit alles moet zorgen voor een warme en aangename sfeer. Naast laminaat kan er gekozen worden voor het luxueuzere houtfineer. Beide materialen zijn als tegel en in verschillende maten en kleuren leverbaar.
De nieuwe collectie houten plafonds van Armstrong is een feit. Er kan gekozen worden uit houtfineer of laminaat, met daarbij een variëteit aan afmetingen en perforaties. Dit alles moet zorgen voor een warme en aangename sfeer.
Langveldpanelen en verdekte houten plafonds

Naast laminaat kan er gekozen worden voor het luxueuzere houtfineer. Beide materialen zijn als tegel en in verschillende maten en kleuren leverbaar. Laminaat heeft de kleuren Ahorn, Peer en Canadese Esdoorn, fineer is verkrijgbaar in Essen, Eiken, Rood Eiken, US Kersen en US Walnoot. Bij de fineerproducten zijn ronde of gegroefde perforaties beschikbaar. Andere soorten fineer, perforaties en afmetingen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het luxe houtfineer wordt ook als langveldpaneel geleverd in diverse afmetingen, en kan met de randafwerkingen doorzak, inleg, half-verdekt en verdekt gemonteerd worden.
Brandeisen

Voor deze nieuwe collectie houten plafonds heeft Armostrong de beste kwaliteit houtafwerking geselecteerd die aan alle brandeisen voldoet (Euroclass B-s2, d0) zonder afbreuk te doen aan de akoestische prestaties. De akoestische prestaties van de houten plafonds zijn goed (tot 0,65 αW). Daarnaast is het hout FSC-gecertificeerd.

Deel dit artikel:

Onze partners