Werk, winkel en woon op een vloer met karakter

In winkelruimtes draagt de vloer bij tot de beleving. In de SurPlus-collectie van COREtec® vloeren bevinden zich vloeren met karakter die zich tot de commerciële ruimte lenen.

COREtec SurPlus heeft een plek in een particuliere woning, maar de vloer is ook op maat van de commerciële ruimte. Denk aan winkels, kantoren en openbare gebouwen.

Vloer in lagen


De innovatieve Pro Core®-kern zorgt voor een vloer die niet uitzet, zelfs niet in een emmer water. Daarbovenop zit een sterke vinyllaag. En nog eens daarboven zijn er meerdere slijtlagen van 0,55 mm in totaal. Naar onder toe zorgt een extra vinyllaag voor sterke en stille planken. De geïntegreerde kurkonderlaag vangt de meeste oneffenheden op. Deze vloer kan dus bovenop een bestaande vloer zonder dat er een extra ondervloer nodig is.


Karakter


SurPlus is sterk, maar daarom niet saai. Specialere motieven en een veelheid aan designs zorgen voor een creatieve en karaktervolle vloer. Ook in de verwerking biedt Surplus opties. De klik-planken kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om een muur te bekleden, of de vloer kan doorlopen in een bar of wandkast


COREtec® biedt klikvloeren met tal van voordelen. Zo is deze vloer waterbestendig en eenvoudig mooi te houden. SurPlus deelt die typische COREtec®-voordelen met de andere collecties. Toch is SurPlus helemaal zichzelf dankzij de 12 speelse designs.

Deel dit artikel:

Onze partners