Wieland Electric: vooruitgang in EV-laadoplossingen

Wieland Electric, een speler op het gebied van elektrische oplossingen, heeft het afgelopen jaar ontwikkelingen doorgemaakt in de EV-laadinfrastructuur. Met een groeiende focus op elektrische mobiliteit, heeft het bedrijf geïnvesteerd in nieuwe technologieën om aan de groeiende vraag naar geavanceerde laadoplossingen te voldoen.

Hogere stroomsterkte

Een van de meest opvallende toevoegingen aan het assortiment van Wieland Electric is de nieuwe 5G25-vlakbandkabel, naast de reeds bestaande 5G16-kabel. Met deze nieuwe kabel, die een hogere stroomsterkte tot 80A ondersteunt, biedt Wieland Electric nu nog meer mogelijkheden voor het snel en efficiënt opladen.

Een opmerkelijke toevoeging aan het assortiment van Wieland Electric is de introductie van de nieuwe 5G25-vlakbandkabel, naast de bestaande 5G16-kabel. Met de 5G25-kabel, die stroomsterktes tot 80A ondersteunt, biedt het bedrijf nu een breder scala aan mogelijkheden om aan verschillende laadbehoeften te voldoen. Deze nieuwe kabel zorgt voor een efficiëntere en snellere oplaadervaring voor EV-gebruikers.

Een andere belangrijke ontwikkeling is de introductie van aftakmodules inclusief afzekeringen. Deze modules bieden een handige oplossing voor situaties waarin er geen afzekeringen zijn geïnstalleerd in de laadpaal. Dit zorgt voor een snelle en adequate oplossing, waardoor installateurs en gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van het laadproces.

Met deze innovaties blijft Wieland Electric een betrouwbare partner voor EV-laadinfrastructuur, die zich blijft inzetten voor de verdere ontwikkeling van elektrische mobiliteit. Hun voortdurende streven naar verbetering draagt bij aan een duurzamere toekomst voor transport.

Bron: Wieland Electric
Deel dit artikel:
Onze partners