Wienerberger Building Solutions op Batibouw adviescentrum

Speciaal voor architecten en aannemers die meer wensen te weten over de kant-en-klare, op maat gemaakte keramische elementen voor binnen- en buitenmuren richt Wienerberger een adviescentrum in op haar Batibouw stand 309 in hal 5.
Speciaal voor architecten en aannemers die meer wensen te weten over de kant-en-klare, op maat gemaakte keramische elementen voor binnen- en buitenmuren richt Wienerberger een adviescentrum in op haar Batibouw stand 309 in hal 5.

Met Wienerberger Building Solutions biedt bouwmaterialen-producent Wienerberger ‘à la carte’ bouwoplossingen aan die een hoger rendement voor de gebruiker beogen onder behoud van de welgekende Wienerberger kwaliteit.


    


Porotherm Wall systems

Met Porotherm Wall Systems biedt Wienerberger Building Solutions een bouwsysteem dat bestaat uit montageklare keramische binnenmuurelementen. Deze kunnen vervaardigd worden in tal van vormen en afmetingen en worden geprefabriceerd op maat van elk project. De elementen zijn in ideale omstandigheden verlijmd in de Wienerberger productiesite en op de werf vergen ze slechts 1 kraanman en één of twee plaatsers. Naargelang de gebruikte Porotherm stenen kunnen accenten gelegd worden op zowel de akoestische als op de thermische prestaties van de wand. De wanden zijn verkrijgbaar op halve of volle verdiepingshoogte, maar ook kleinere elementen kunnen aangeleverd worden.

Terca Wall Systems

Naast Porotherm Wall Systems, biedt Wienerberger Building Solutions met Terca Wall Systems kant-en-klare, op maat gemaakte keramische gevelelementen met Terca en Desimpel gevelstenen. De gevelelementen hebben een maximale afmeting van 400x150 cm. De maatvoering van de gekozen Terca of Desimpel gevelsteen geldt als basis voor het uittekenen van de gevels, waarbij afmetingen zoals raam- en deuropeningen en achterliggende betonstructuren in rekening gebracht worden. De mogelijkheden van Terca Wall Systems zijn quasi onbeperkt: rollagen, kleurencombinaties, topgevels, terugliggend metselwerk, doorvoeren, … vormen dan ook geen enkel probleem.
Meer doen in minder tijd, met oog voor perfectie

Naast een betere planning en kostenbeheersing, een hoge afwerkingskwaliteit en een hogere ergonomie op de werkvloer, garanderen beide bouwoplossingen een hoge verwerkingssnelheid en een kortere bouwtijd. Een grote troef, vooral nu vakbekwame metsers moeilijk vindbaar zijn op de arbeidsmarkt.

Met de hoogkwalitatieve, foutloze afwerking van Wienerberger Building Solutions kunnen bouwprofessionals de perfectie die zij nastreven in hun ontwerp, terugzien in het uiteindelijke bouwwerk.


Persoonlijk advies op Batibouw

Speciaal voor architecten en aannemers die meer wensen te weten over de kant-en-klare, op maat gemaakte keramische muurelementen, richt Wienerberger gedurende de ganse beurstijd een adviescentrum in op haar Batibouw stand 309 in hal 5. Weg van alle beursdrukte en in een relaxte sfeer geeft het Wienerberger Building Solutions team hen in een one-to-one gesprek uitgebreide technische uitleg over beide bouwsystemen.


Deel dit artikel:
Onze partners