Win tickets voor eerste ‘Architects, not Architecture’-sessie op Belgische bodem

Het evenement ‘Architects, not Architecture’ komt voor de eerste keer naar ons land. In AMUZ in Antwerpen zullen op 21 november drie architecten het podium bestijgen om voor één keer niet te praten over hun bekroonde internationale projecten, maar wel over zichzelf. Het gaat om Michiel Riedijk van Neutelings Riedijk Architects in Rotterdam, Christine Conix van CONIX RDBM Architects uit Antwerpen en Julien De Smedt van JDS Architects uit Kopenhagen en Brussel. Als mediapartner mag architectura.be een beperkt aantal tickets wegschenken.

Meer te weten komen over de persoon achter de grote naam, daar gaat het om in ‘Architects, not Architecture’. Tijdens het evenement spreken verschillende architecten over hun pad tot dusver, hun invloeden en ervaringen en duiken ze dieper in hun intellectuele biografie. Dat maakt een beter begrip van hun werk mogelijk, zonder dat ze het zelfs maar vermelden.


Opgericht in 2015

AnA werd in 2015 in Hamburg opgericht door Fermín Tribaldos en Irene Osei-Poku zonder zelfs maar te denken aan uitbreiding naar andere steden. Maar de inspirerende verhalen die werden gedeeld en de hoeveelheid positieve feedback bewogen de initiatiefnemers er uiteindelijk toe het evenement ook in andere steden en landen te brengen. In de afgelopen vier jaar werden er zo al 26 AnA-sessies georganiseerd, goed voor meer dan 8.000 deelnemers.


Elf steden in 2019

Dit jaar vindt Ana plaats in vijf steden in Duitsland en in de Europese metropolen Oslo, Kopenhagen, Barcelona, Londen, Rotterdam en dus Antwerpen. Voor de eerste AnA-sessie in ons land strikten de organisatoren Michiel Riedijk van Neutelings Riedijk Architects in Rotterdam, Christine Conix van CONIX RDBM Architects uit Antwerpen en Julien De Smedt van JDS Architects uit Kopenhagen en Brussel.

De sessie – in het Engels – gaat door in AMUZ – Augustinus Muziekcentrum in de Kammenstraat 81 in Antwerpen. De deuren openen om 18 uur. De toegangsprijs bedraagt 9 euro, studenten betalen 6 euro. Tickets bestellen kan via deze link.


Gratis bijwonen?

Het evenement gratis bijwonen? Dat kan, want als mediapartner mag architectura.be een beperkt aantal tickets wegschenken. Stuur een mailtje naar architectura@architectsnotarchitecture.com met vermelding van jouw gegevens en wie weet ben jij een van de gelukkigen.

Deel dit artikel:

Onze partners