Zwevende modulaire structuur als dressing of inloopkast

DRESSWALL is een zwevende modulaire structuur die met verticale geanodiseerde aluminiumprofielen een open dressing of inloopkast creƫert. De dressing wordt naar keuze op de wand, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele ledverlichting over de gehele profiellengte.
DRESSWALL is een zwevende modulaire structuur die met verticale geanodiseerde aluminiumprofielen een open dressing of inloopkast creëert. De dressing wordt naar keuze op de wand, tussen vloer en plafond of volledig vrijstaand gemonteerd. Optioneel kunnen de aluminium profielen voorzien worden van functionele ledverlichting over de gehele profiellengte.


Geanodiseerd aluminiumprofiel

De indeling van de dressing gebeurt volledig naar wens en blijft aanpasbaar dankzij modulaire bevestigingstechnieken. Eventuele latere uitbreidingen of aanpassingen behoren daardoor tot de mogelijkheden. De zwevende tabletten en laden blokken bestaan uit een geanodiseerd aluminiumprofiel waarin een sandwichopbouw verlijmd is, onder en boven wordt deze uitgerust met een eindlaag in 3 millimeter Resopal Massiv Volkern. De onderhoudsvriendelijke en krasvaste Volkern is in 35 afwerkingen leverbaar. De Blum Intivo-laden, zijn in diverse afmetingen beschikbaar in wit, grijs en zwart.
De open dressing werd specifiek ontworpen voor locaties waar reeds een aparte dressingruimte aanwezig is. Met de WALL- oplossing breng je eenvoudigweg functionele elementen aan om een inloopdressing te creëren. Zo hoeft men geen ‘kast in een kast’ te plaatsen.

Er kunnen eveneens diverse zaken als een achterwandafwerking toegepast worden zoals onder meer Lacobel-glas of dezelfde Volkern-afwerking als de zwevende tabletten en/of laden blokken.

Deel dit artikel:

Onze partners