Adverteren op Architectura: gericht communiceren met (interieur)architecten en ingenieurs

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om online met de ‘voorschrijvers’ in contact te komen? Verwacht u hierbij meer heil van een inhoudelijke aanpak dan van een puur commerciële benadering? Dan loont het zeker de moeite om met uw bedrijf aanwezig te zijn op Architectura.be, de meest bezochte architectuursite van België.

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om online met de ‘voorschrijvers’ in contact te komen? Verwacht u hierbij meer heil van een inhoudelijke aanpak dan van een puur commerciële benadering? Dan loont het zeker de moeite om met uw bedrijf aanwezig te zijn op Architectura.be, de meest bezochte architectuursite van België.
  

www.architectura.be is met meer dan 25.000 unieke bezoekers en meer dan 70.000 pageviews per maand veruit de meest bezochte website voor (interieur)architecten en ingenieurs. Daardoor vormt het een ideaal platform voor uw bedrijf om met deze doelgroep in contact te komen.

Belangrijk hierbij is dat Architectura.be resoluut de kaart trekt van kwalitatieve content, wat zeker voor de beoogde doelgroep een must is om u als bedrijf te profileren. Wist u trouwens dat de ‘voorschrijvers’ meer dan welke andere doelgroep in de bouwsector er ondubbelzinnig de voorkeur aan geven om online en niet via print geïnformeerd te worden over nieuwe producten? Dat gegeven maar ook de lagere prijzen vormen ook voor uw bedrijf niet te onderschatten argumenten om te adverteren op Architctura.be.

Adverteren bij Architectura kan al vanaf € 1850 voor een jaar. De concrete tarieven komen onze medewerkers u graag persoonlijk en vrijblijvend toelichten. Hieronder de basispakketten waaruit u kan kiezen.


1) Basispakket

- Bedrijfsfiche met naw-gegevens, social media, pdf’s en bedrijfs- of productfilm en rechtstreekse link naar artikels en projectfiches. Voorbeeld.
- Projectbanner bij projectfiches van uw referenties. Voorbeeld.
- Verhoogde visibiliteit binnen de zoekfunctie van projectendatabank
- Vermelding van uw bedrijf binnen het luik bedrijven
en opname in ‘bedrijven’
- Banner ‘bedrijf in de kijker’ op de homepage
- Homepagebanner


2) Profilering binnen bepaalde dossiers

Bent u gespecialiseerd in een bepaald materiaal (vb. cortenstaal, beton, …), een bijzondere techniek (vb. WKK, betonkernactivering,…) of een specifieke niche (zorgsector, scholenbouw, sportaccommodatie,…)? Bekijk dan zeker eens de dossiers van Architectura over de meest uiteenlopende onderwerpen. Behalve de algemene dossiers, hebben we ook dossiers rond specifieke materialen en technieken.
Met een dossierbanner kan uw bedrijf zich op Architectura prominent linken aan één of meer specifieke dossiers. Deze banner is niet alleen zichtbaar op het overzicht van het dossier, maar ook bij elk artikel dat deel uitmaakt van dat dossier.

Tarief: vanaf € 700 per jaar; korting indien meerdere dossiers


3) Partnerbanners

Wenst u wat meer algemene visibiliteit op onze site als aanvulling op het basispakket? Dat kan u intekenen voor onze partnerbanners. Hiermee wordt uw logo getoond op de rechterzijde van de meeste pagina’s van onze site en wordt uw logo minimum één keer per maand opgenomen onderaan onze nieuwsbrief. Uw logo linkt door naar uw bedrijfsfiche.
 

 

 

 

Partnerbanners verschijnen op de rechterzijde van de meeste van onze webpagina's en worden minimum één keer per maand opgenomen onderaan onze nieuwsbrief. Uw logo linkt door naar uw bedrijfsfiche.4) Nieuwsbriefbanners

Met meer dan 15.000 abonnees bereikt de wekelijkse nieuwsbrief van Architectura het merendeel van de Nederlandstalige (interieur)architecten en ingenieurs.  Uw bedrijf kan hierin ook prominent aanwezig zijn in de vorm van een nieuwsbriefbanner die de volledige breedte van de nieuwsbrief bestrijkt (730 x 95 pixels) en die linkt naar een url naar keuze. Ideaal voor bijkomende visibiliteit of om een specifieke actie onder de aandacht te brengen.


 

 

NieuwsbriefbannersTarief: € 400 per banner; koritng indien meerdere nieuwsbriefbanners

5) Topbanner

Wilt u op elke pagina van de website aanwezig zijn? Dan is een topbanner een ideale formule. Deze banner die zichtbaar is op alle pagina’s van de site, levert minstens 15.000 views op per maand. Deze banner kan ook maandelijks of wekelijks geboekt worden.


 

 

Een topbanner verschijnt bovenaan elke webpagina.

 

 

 

 

 


6) Combinatiepakketten

Op basis van de verschillende adverteermogelijkheden heeft Architectura enkele combinatiepakketten samengesteld, variërend van € 3000 tot € 5500 per jaar. Het liefst werken we een pakket uit op maat van uw bedrijf.

 


Ook geïnteresseerd in een perscontract?

Omwille van de inhoudelijke benadering is het aantal bezoekers van een bedrijfsfiche sterk afhankelijk van het aantal artikels en projectfiches dat gekoppeld is aan uw bedrijfsfiche. Hebt u geen tijd of hebt u niet de juiste mensen om persberichten uit te schrijven of te versturen? Architectura kan u daarmee helpen in de vorm van een perscontract. Zo komt u niet alleen meer aan bod op Architectura, maar ook in de vakpers en hebt u in een keer ook nieuwsartikels voor uw eigen website.


Zelf input aanleveren voor Architectura?

Hebt u zelf wat nieuws te vertellen dat onze lezers interesseert. Stuur het gerust door naar info@architectura.be . Info die relevant is voor onze doelgroep, publiceren we graag op onze website.

Meer info?

Wenst u meer info over onze tarieven? Neem dan contact op met een van onze sales verantwoordelijken:

- Inge Lambrechts (Limburg, Antwerpen, Brabant, Oostelijk deel van Wallonië)
--- inge@architectura.be
--- Tel:  011 56 19 50 of  0471 86 87 45


- Davy Dheedene (Oost- en West-Vlaanderen, Westelijk deel van Wallonië)
--- Davy@architectura.be
--- Tel: 011 56 19 50 of 0473 99 34 05

 

 

 

Deel dit artikel:

Onze partners