Anyway Doors stelt centraal en excentrisch pivoterende deuren en glazen wanden voor

Anyway Doors lanceert de nieuwe centrale of excentrische pivotscharnieren. Dezebeschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway-filosofie laat eveneens toe de deur in alle mogelijke richtingen te laten draaien. Bij een centrale pivot opstelling kan de deur dus oneindig rond draaien.
Anyway Doors lanceert de nieuwe centrale of excentrische pivotscharnieren, voor wie een standaard deur te gewoontjes is. De nieuwe pivot scharnieren beschikken standaard over een ingebouwde hightech comfortsluiting, die actief in beide draairichtingen werkt. De scharnieren maken het mogelijk om een tot wel 150kg zware deur vederlicht te bedienen. De Anyway-filosofie laat eveneens toe de deur in alle mogelijke richtingen te laten draaien. Bij een centrale pivot opstelling kan de deur dus oneindig rond draaien.
Eenvoudige en efficiënte montage

De bevestiging gebeurt bovenop de vloer, minimum 20cm uit de omlijsting, zonder inbouwelementen met een minimale vloerverankering, die bestaat uit twee bouten die circa 4 cm diep worden aangebracht. Er is zeer veel aandacht naar montage en gebruiksvriendelijkheid besteed in het ontwikkelingsproces, zodat de deur zowel in nieuwbouw als renovatie toegepast kan worden, ongeacht de vloeropbouw.

De maximale afmetingen van de deur bedragen 2750 mm in de hoogte en 2000 mm in de breedte.
Excentrisch of centraal pivoterend

De pivot scharnieren zijn ontwikkeld om zowel excentrische als centraal pivoterende deuren te creëren. Alle Anyway-deurbladen kunnen uitgerust worden met deze techniek. Er is dus een ruime keuze uit volle deuren, glazen deuren en glazen kaderdeuren met een aluminium frame voorzien van helder, gezuurd of spierwitte beglazing.

Het gekozen deurblad wordt uitgerust met een omlijsting systeem naar wens van Anyway en geniet dusdanig een volledige afsluiting rondom rond. De onzichtbaar ingebouwde ventilatie wordt ook standaard geleverd bij volle deuren en glazen kaderdeuren.

Leer alles over de pivoterende deuren van Anyway Doors op BATIBOUW, hal 3 stand 322.


Deel dit artikel:
Onze partners