AproPLAN: app helpt bij werf- en opleveringsverslagen

Heel wat architectuur- en ingenieursbureaus verliezen nog steeds kostbare tijd door administratieve struikelblokken zoals werf- en opleveringsverslagen. Met de app AproPLAN kan je op een gedetailleerde manier werfverslagen maken op verschillende toestellen. Daarenboven kan je met verscheidene partijen aan de slag met hetzelfde project.
Heel wat architectuur- en ingenieursbureaus verliezen nog steeds kostbare tijd door administratieve struikelblokken zoals werf- en opleveringsverslagen. Met de app AproPLAN kan je op een gedetailleerde manier werfverslagen maken op verschillende toestellen. Daarenboven kan je met verscheidene partijen aan de slag met hetzelfde project in AproPLAN.
AproPLAN is een applicatie voor iPad, iPhone (binnenkort ook Android) en computer die architecten en igenieurs moet helpen bij het maken van werf- en opleveringsverslagen. Met behulp van deze app plaats je de plannen per project in de cloud. Met je verschillende toestellen – computer, iPad en iPhone– kan je dan die plannen raadplegen op de server. Zo heb je op de werf altijd de laatste versie van je plannen op zak. Dankzij een krachtig inzoommechanisme kan zelfs op de kleinste details van de plannen geconcentreerd worden. Opmerkingen over een deel van een plan voeg je toe met een simpele tik. Maak een foto, voeg een opmerking toe en sla hem op. Een enkele muisklik in de webapplicatie op je computer achteraf volstaat om een verslag te genereren en te versturen naar de betrokken partijen.
Met AproPLAN kan je met verschillende medewerkers aan de slag binnen eenzelfde project. Zowel collega’s van het eigen bureau als externe partijen zoals aannemers kunnen daardoor opmerkingen posten. De app zal binnenkort ook een directe link hebben met Chapoo (het nieuwe Vondel), waardoor informatie nog efficiënter opgeslagen zal worden.
Youtube-filmpje over AproPLAN.Meer info vind je hier

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage