Arch & Teco wint finale Gentse Archigoldcup

Na enkele succesvolle edities van de Antwerpse Archigoldcup, sloeg BVA dit jaar ook zijn tenten op in Gent om ook hier een zaalvoetbaltornooi te organiseren. Een succes over de volledige lijn en zeker voor de spelers van Arch & Teco Architecture and planning die het in de finale met spannende 4-3 cijfers haalden van de architecten van de Universiteit van Gent.

Na enkele succesvolle edities van de Antwerpse Archigoldcup, sloeg BVA dit jaar ook zijn tenten op in Gent om ook hier een zaalvoetbaltornooi te organiseren. Een succes over de volledige lijn en zeker voor de spelers van Arch & Teco Architecture and planning die het in de finale haalden van de architecten van de Universiteit van Gent met 4-3 .


De winnaars van  Arch & Teco Architecture and Planning die het in de finale haalden tegen de ploeg van de Universiteit Gent.


Het tornooi ging al van start op 23 augustus. Verspreid over zes speeldagen streden 12 bureaus voor de Archigoldcup 2010. Elke ploeg kon rekenen op een grote schare supporters en ook de zaakvoerders waren er graag bij om hun ploeg aan te moedigen. Verschillende van hen waaronder Paul Robbrecht en Ralf Coussée trokken trouwens zelf de voetbalschoenen aan om de eer van hun bureau te verdedigen.

 

Gisteren (20 september) volgde de apotheose met de finale tussen Arch & Teco Architecture and Planning en de architecten van de Universiteit Gent. Daarvoor namen ASA en ABSCIS ARCHITECTEN het tegen elkaar op voor de derde en vierde plaats.
Arch & Teco trok aan het langste eind. Er werden ook enkele nevenprijzen uitgereikt: de beker voor de fairplay ging naar Architectenbureau Van Acker & Partners (AVA), de beker voor de origineelste outfit ging naar Stéphane Beel Architecten.

De volledige uitslag en een hele reeks foto’s van het geslaagde evenement kan u bekijken op de website www.archigoldcupbva.be  

 

BVA-Voorzitter Bruno Delva mocht de eerste Gentse  Archigoldcup overhandigen aan de winnaars.

 


De beker voor de fairplay ging naar Architectenbureau Van Acker & Partners (AVA).
 

Deel dit artikel:
Onze partners