Beddeleem pakt interieur FedEx-kantoren aan

Beddeleem verzorgde, in samenwerking met het architectenbureau Colliers International Belgium, de interieurafwerking van de kantoren van het koeriersbedrijf FedEx in Zaventem.

Voor dit project produceerde en installeerde Beddeleem 4.500 m² JB 2000 scheidingswanden, 2.000 m² JB PURE 100 en JB DOOR scheidingswanden, alsook houten lattenplafonds en gipskartonwanden. Het bedrijf verzorgde ook het schilderwerk.

JB PURE 100

Het JB PURE 100-systeem van Beddeleem combineert strakke lijnen en minimalistische profielsecties met hoge akoestische performantie. Deze glaswand tot 51 dB biedt transparantie zonder in te boeten aan comfort.JB PURE 100 is een enkel of dubbel beglaasde systeemwand met een dikte van 100 mm. Het is uiterlijk gebaseerd op het JB PURE 50-wandsysteem, met een bovenprofiel van 50 mm en een onderprofiel van 30 mm hoog. De aluminium profielen geven een slanke indruk, maar vangen nog steeds de nodige bouwtoleranties op.JB PURE 100 biedt een antwoord op de huidige akoestische vereisten in de kantoorwereld, op de vraag naar flexibiliteit, performantie en esthetiek, en doet dit met glans en zonder toegevingen.

JB 2000

De JB 2000 van Beddeleem is de meest complete en vooruitstrevende volle systeemwand, met hoge geluidsisolatie en brandweerstand en een strakke uitstraling. Super-modulair & verplaatsbaar systeem De systeemwand JB 2000 is een super-modulair systeem dat - dankzij een minimum aan onderdelen - een snelle plaatsing combineert met een maximale performantie. Het integreert de meeste technische oplossingen en kan naadloos overgaan naar een andere systeemwand of gipskartonwand. De JB 2000 verplaatsbare scheidingswand is een gemoduleerde, verdiepingshoge wand met een stalen structuur en panelen van beklede houtspaanplaat of van metaal (al dan niet met een afwerking voor whiteboardfunctie). Het design wordt gekenmerkt door strakke, rechte hoeken, achteruitgetrokken plinten en friezen en achteruitliggende verticale holle voegen. De verplaatsbare scheidingswand is toepasbaar in alle utiliteitsgebouwen en is ideaal om indelingen in kantoorgebouwen te realiseren. De systeemwand heeft een beperkt aantal onderdelen zodat het verplaatsen ervan kan worden uitgevoerd in een minimum van tijd en dit zonder gespecialiseerd gereedschap. Dankzij de tijdloze uitstraling is de JB 2000 ook vandaag nog steeds de meest verkochte systeemwand van ons gamma, dat door de jaren heen al tal van klanten kon overtuigen.

JB DOOR

De JB DOOR concepten van Beddeleem blinken uit in snelle montage, verzorgde afwerkingsdetails, flexibiliteit en personalisatiemogelijkheden. Ze zijn eveneens beschikbaar in brandwerende, inbraakwerende en akoestische uitvoering. JB DOOR-deurgehelen zijn droge afbouwsystemen met een beperkt aantal onderdelen, waardoor deze snel en proper geplaatst kunnen worden zonder gebruik van gespecialiseerd gereedschap. Ze kunnen kant en klaar geleverd worden in een later stadium van het bouwproces. Het design wordt gekenmerkt door rechte, strakke hoeken. De JB DOOR concepten zijn toepasbaar in alle utiliteitsgebouwen en zijn ideaal om doorgangen in diverse vaste wandtypes af te sluiten. Zowel draaideuren, schuifdeuren als zwaaideuren behoren tot het gamma. Diverse materialen (metaal, multiplex, massief hout) worden gecombineerd met verschillende types deurbladen (hout, glas, aluminium beglaasd) en combineren feilloos tal van technieken en beslag.

Deel dit artikel:
Onze partners