BIMtonic nodigt bouwprofessionals uit op drie events

In november organiseert BIMtonic drie events op drie verschillende plaatsen. Op 15, 22 en 29 november kunnen bouwprofessionals respectievelijk bij Jaga (Diepenbeek), Reynaers Aluminium (Duffel) en Renson (Waregem) terecht voor een informatieve dag vol presentaties, case studies en panelgesprekken.

Voormiddag

De drie events worden telkens opgesplitst in twee delen. Het programma in de voormiddag is vooral interessant voor marketingverantwoordelijken en BIM-specialisten van fabrikanten. Hoe moet je als fabrikant omgaan met BIM? Hoe laat ik BIM-objecten maken? Onder welke formaten? Hoe zorg ik ervoor dat architecten, ingenieurs en aannemers mijn BIM-objecten ook gebruiken? Waar moet ik de BIM-objecten publiceren? Wat als er wijzigingen doorgevoerd worden aan mijn producten? Op dit soort vragen krijgt u een antwoord van BIM-specialisten en van fabrikanten die al ruime ervaring hebben met BIM.


Namiddag

In de namiddag is er een gevarieerd programma met focus op architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals. Hierbij gaat BIMtonic dieper in op enkele specifieke BIM-thema’s waar elke BIM-gebruiker vroeg of laat mee te maken krijgt. Het geheel wordt afgesloten met een panelgesprek waarbij iedereen de kant krijgt om vragen te stellen aan een specialistenpanel. Hoewel het doelpubliek voor- en namiddag verschilt, is toch elke bouwprofessional welkom om zowel voor- als namiddag de sessie te volgen. ’s Middags wordt voor iedereen een broodjeslunch aangeboden.


BIMtonic magazine

Tijdens de evenementen zal ook het BIMtonic-magazine verdeeld worden waarin dieper wordt ingegaan op enkele aspecten die aan bod komen tijdens de events. Iedere bezoeker krijgt bij het verlaten een goodiebag met een gratis exemplaar van het magazine.


Sessie bij Reynaers aluminium

Wie aanwezig is op het event bij Reynaers Aluminium kan voor of na de lunch ook een bezoek brengen aan Avalon, de Virtual Reality (VR) simulatieruimte die je toelaat om toekomstige gebouwen te bezoeken in een virtuele omgeving. Een bezoek aan de Avalon-ruimte duurt ongeveer 20 minuten. Bezoekers worden ingedeeld in groepen van ongeveer 8 personen.


Inschrijven verplicht (no show fee)

De events zijn gratis voor architecten, ingenieurs en aannemers. Fabrikanten die klant zijn bij BIMtonic, architectura.be, Redactie Palindroom of intsite.be hebben ook gratis toegang. Voor andere fabrikanten geldt een toegangsprijs van €50 (excl. btw, inclusief magazine en lunch). Hiervoor wordt nadien een factuur bezorgd. Op voorhand inschrijven is verplicht. Wie niet komt opdagen zonder te verwittigen, ontvangt per post een exemplaar van het BIMtonic-magazine samen met een factuur van €50 (excl. btw).

Voor inschrijvingen, het volledige programma en meer info kan u hier terecht.

Bron: BIMtonic

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage