Brussels bureau Lowette & Partners wordt Silhouet architects

Het Brusselse architectenbureau Lowette & Partners krijgt met Silhouet architects een opvolger die tekent voor continuïteit en verjonging. Naast de bestaande senior partners architect Karel Lowette, ingenieur-architect Sigrid Banck en architect André Gérardy komen ingenieur-architect Shawnee Weynants en architect Florianne Van Fraeyenhoven als partner mee aan boord.

Net zoals zijn voorganger streeft Silhouet architects naar unieke realisaties met een goede architecturale en stedenbouwkundige kwaliteit. Van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen, van retail tot kantoren, van nieuwbouw tot renovatie, vaak met een combinatie van wonen/winkelen/werken: door de jaren heen werd dit hét visitekaartje van Lowette & Partners. Met de komst van twee nieuwe partners slaat Silhouet architects slaat deze weg verder in. Het haalbaar en realiseerbaar maken van complexe projecten, voornamelijk in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en omgeving, staat hierbij voorop.

Naast vijf partners telt Silhouet architects momenteel een twaalftal medewerkers. Met een divers team, zowel wat ervaring, kennis, vakmanschap en achtergrond betreft, is Silhouet architects dan ook de deskundige partner voor projecten van A tot Z, van de eerste ideeën tot de oplevering. Karel Lowette, die in 1990 van start ging met Architectuurbureau Lowette (in 2014 omgedoopt tot Lowette & Partners), is bijzonder tevreden: “Net zoals onze projecten moet ook ons kantoor toekomstbestendig zijn. Met de komst van enkele nieuwe partners en de ervaring van wie er al was, wordt ook het DNA van ons bureau veiliggesteld: haalbare, hedendaagse en kwaliteitsvolle projecten ontwerpen, vaak met gekoppelde functies en deze mooi in de omgeving integreren.”

Deel dit artikel:
Onze partners