Buildwise lanceert nieuwe themapagina rond renovatie

Kwaliteitsvol renoveren is niet eenvoudig, want geen twee projecten zijn gelijk. Daarom ontwikkelde Buildwise voor aannemers, architecten en renovatiecoördinatoren een nieuwe themapagina rond renovatie op zijn website. Alle relevante informatie over renoveren wordt er gebundeld in één handig overzicht.

Op de nieuwe Renovatie-themapagina kunnen bouwprofessionals een diagnose maken van de bestaande toestand met Renocheck. Ze krijgen toegang tot de gratis online Renovatieacademie. Ze leren buitenmuren isoleren… langs de binnenkant. Er is een duidelijk overzicht van de bouwdetails die gebruikt kunnen worden bij renovatie. En nog veel meer…

Bouwprofessionals kunnen de nieuwe themapagina ‘Renoveren’ bezoeken op Renoveren (buildwise.be). Deze themapagina kwam tot stand in het kader van BE REEL! Het BE REEL!-project is een door het Europese LIFE programma ondersteund geïntegreerd project. Het wil door middel van een aantal hefbomen een forse impuls geven aan de realisatie van de ambitieuze renovatiestrategieën richting 2050.

Bron: Buildwise
Deel dit artikel:
Onze partners