Carlo Gavazzi gaat voor het Smart house met energiebesparende domotica

Gezinnen en bedrijven worden geconfronteerd met talloze maatschappelijke veranderingen waaronder de nood aan energiebesparing. Carlo Gavazzi schuift energiebesparende mogelijkheden in gebouwen zoals bewegings- of aanwezigheidssmelders voor het aan- of uitschakelen van de verlichting, dimmers, temperatuur- en lux sensoren naar voor op Batibouw. 

De juiste keuze voor de toekomst

Klassieke elektriciteit of domotica? Een belangrijke beslissing voor wie bouwt of renoveert. Met het Smart-house-bussysteem kan je actief energie besparen door onder andere de verlichting te dimmen of te sturen met aanwezigheidsmelders.

Op Batibouw werkt Carlo Gavazzi samen met Daikin. Via een handige interface kan de verwarming, koeling of ventilatie van de airconditioning eenvoudig geïntegreerd worden in het Smart house-domoticasysteem.

 

Het oog wil ook wel wat

Tijdens deze editie worden er nieuwe schakelaars voorgesteld. Het gamma is gemaakt uit glas en de kleur kan je volledig zelf bepalen.

 

Digital Addressable Lighting Interface

DALI is een gestandaardiseerd, digitaal protocol ontwikkeld door de grootste fabrikanten van elektronische ballasten. DALI wordt meestal gebruikt voor lichtsturing in kantoren, winkels  en industriële gebouwen. Dankzij de ontwikkeling van een interface verhoogt Carlo Gavazzi verder de mogelijkheden en de flexibiliteit van zijn domoticasysteem.

Deel dit artikel:

Onze partners