Centrum Duurzaam Bouwen organiseert op 24 september Energiebesparingsforum 2010

Op 24 september 2010 organiseert Centrum Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder voor de zevende maal zijn Energiebesparingsforum. Op dit forum is er telkens plaats voor standen en lezingen die gericht zijn op gebouwbeheerders,studiebureaus, projectontwikkelaars, energiedeskundigen, enz. De afgelopen jaren bezochten telkens zowat 500 professionals deze themadag.


Op 24 september 2010 organiseert Centrum Duurzaam Bouwen in Heusden-Zolder voor de zevende maal zijn Energiebesparingsforum. Op dit forum is er telkens plaats voor standen en lezingen die gericht zijn op gebouwbeheerders,studiebureaus, projectontwikkelaars, energiedeskundigen, enz.

De afgelopen jaren bezochten telkens zowat 500 professionals deze themadag. De editie 2010 vindt plaats onder het motto ‘Bestaande gebouwen en energie: de grote uitdaging’.

Het rijkelijk gevulde sprekersprogramma besteedt in concrete gevalstudies uitvoerig aandacht aan zowel residentiële als niet-residentiële gebouwen, projecten van de overheid, energiebesparingstechnieken, ventilatie en verlichting. Op de vakbeurs staan specialisten van
ruim vijftig vooraanstaande aanbieders klaar om advies te bieden over producten en oplossingen. 

Inschrijven voor het Energiebesparingsforum kan tot 21 september 2010 op www.energiebesparingsforum.be
De deelnameprijs bedraagt 80 euro pp. excL BTW, inclusief lunch.

Datum en locatie : 

Vrijdag 24 september 2010
Centrum Duurzaam Bouwen vzw
Industrieterrein De Schacht nr 1112
Schachtplein (parking)
3550 Heusden-ZolderDeel dit artikel:
Onze partners