Cersaie 2019 toont nieuw gezicht

Van 23 tot en met 27 september kan je in Bologna terecht op Cersaie, het belangrijkste internationale evenement voor ontwerpers van keramische en andere oppervlaktebedekkingen en badkamermeubels. Gedurende vijf dagen rondt de vakbeurs vlot de kaap van de 100.000 bezoekers, waarvan de helft van buiten de Italiaanse landsgrenzen komt.

Cersaie biedt een compleet overzicht van de belangrijkste wereldwijde trends en geldt als een geweldige internationale afspraak voor elke professional op het vlak van keramiek, badmeubels, vloerdesign… Maar liefst 800 exposanten uit 40 landen, meer dan 100.000 bezoekers uit 5 continenten en een slordige 900 journalisten kleuren de beurs.
 

Nieuw gezicht

In 2019 toon Cersaie overigens een nieuw gezicht: een open kubus die wordt omgetoverd tot een C. Een vorm die zowel open als gesloten is, een C waaruit andere vormen tevoorschijn komen, een ruimte waar ideeën, projecten en energie de kans krijgen om continu te stromen. En in het hart van de C, daar wordt genetwerkt. Gedurende de hele beurs en tijdens Cersaie Business brengen architecten, ontwerpers, aannemers, retailers en internationale exposanten elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.
 

Evenementen

Naast een groot aantal exposanten pakt Cersaie traditiegetrouw ook uit met een gevarieerd evenementenprogramma. Tijdens de elfde editie van Building, Dwelling, Thinking (Costruire, Abitare, Pensare) - het culturele evenement van Cersaie - praten internationaal gerenommeerde architecten en ontwerpers en vele winnaars van de prestigieuze Pritzker-prijs over alle aspecten die verband houden met hedendaagse architectuur. The Tiling Town (La Città della Posa) wordt dan weer georganiseerd in samenwerking met Assoposa. Demonstratiegebieden en seminars worden gewijd aan de installatie van keramische tegels, met een speciale focus op verschillende groottes en toepassingsgebieden.

Meer info, de exposantenlijst en het volledige programma vind je op: https://www.cersaie.it.

Bron: Cersaie

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage