Cesana stelt profielarme en strakke douchecabine voor op Architect@Work.

Op Architect@Work pakt het Italiaanse bedrijf Cesana uit met deTechnobel profielarme douchedeuren, een ontwerp van Piet Billekens.

Op Architect@Work pakt het Italiaanse bedrijf Cesana uit met deTechnobel profielarme douchedeuren, een ontwerp van Piet Billekens.

 

Het Tecnobel doucheconcept wordt gekenmerkt door een strakke, profielarme belijning. Eén van de uitgangspunten bij de ontwikkeling ervan was eenvoud in montage en onderhoud, zonder echter afbreuk te doen aan de essentie van een moderne doucheruimte, met name transparantie vervat in een sobere belijning.

Deze nieuwe douchelijn van Cesana is vernieuwend omdat voor het eerst een profielarme douchecabine wordt aangeboden in opeenvolgende standaardmaten die tegelijk regelbaar is dankzij het verstelbare scharnier. De Tecnobel cabines zijn dus perfect geschikt voor doucheruimtes met afwijkende afmetingen en kunnen snel geleverd worden. 

 

De verfijnde scharnieren zelf van de Tecnobel douchedeur zijn stevig, de deuren zijn omkeerbaar en kunnen 2,5 cm versteld worden. De draaideur bestaat uit een draaiend gedeelte in 6 mm dik veiligheidsglas en een vast paneeltje in glas van 8 mm.  De bijhorende wand voor hoekopstelling wordt aangeboden in  8 mm dik veiligheidsglas. Langs de binnenzijde zijn de scharnieren verzonken in het glasoppervlak waardoor men één egaal oppervlak bekomt en schoonmaken nog eenvoudiger wordt. De Tecnobel heeft aaneensluitende standaardmaten van 69 tot 100 cm met een hoogte van 200 cm.


Meer info vindt u hier.

Deel dit artikel:
Onze partners