CONIX RDBM lanceert paper '(Y)our Social Way of Working'

CONIX RDBM publiceert een ‘Social Way of Working paper’ waarin het bureau stelt dat het nu het moment is om de voordelen van thuiswerken te bestendigen en in een visie vast te leggen. Het is een adviserend, participatief traject waarbij organisaties geadviseerd worden naar een nieuwe manier van werken.

De veranderingen in de kantooromgeving zijn vandaag in een stroomversnelling geraakt. De huidige periode met versoepeling van de maatregelen is de ultieme kans om de werking van de kantooromgeving onder de loep te nemen. Met het oog op structureel meer thuiswerken zullen de werkzaamheden op kantoor drastisch veranderen.    

"We hebben daarom onze ‘Social Way of Working-paper’ gepubliceerd. Ons advies en de aanpak voor het nieuwe werken na de maatregelen zijn gebaseerd op het ‘Huisvestingsadvies van CONIX RDBM Advisors’, een participatief traject waarbij we organisaties adviseren naar een nieuwe manier van werken. Met onze aanpak komen we tot nieuwe inzichten voor de manier van werken. De synergie tussen de mens, het gedrag en het gebouw zijn bepalend voor de haalbaarheid van het werken na de maatregelen", klinkt het. 

 

Lees hier de whitepaper. 

Bron: CONIX RDBM Architects

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage