De nieuwe HAROL Phoenix terrasoverkapping: zomers genieten in stijl

© Harol
© Harol
© Harol
© Harol
© Harol
© Harol
© Harol
© Harol

Met de nieuwe terrasoverkappingen Phoenix Air en Phoenix Free tilt HAROL het comfortabel buitenleven nog een trapje hoger. De strakke pergola’s met tal van slimme opties zorgen dat je op zomerse dagen optimaal geniet van je terras en tuin, en ‘s avonds kan chillen in een sfeervolle buitenkamer. Het elegante, minimalistische design maken van de Phoenix terrasoverkappingen een echte blikvanger.

Als specialist in het brengen van natuurlijke verkoeling beperkt Harol zich niet enkel tot het creëren van een comfortabel binnenklimaat. Met de warmere zomers is het ook in de tuin of op het terras zweten geblazen, met als gevolg meer vraag naar schaduw en verkoeling. Het gamma terrasoverkappingen van Harol, met de nieuwe vouwdaken Phoenix Air & Phoenix Free, biedt daarop een stijlvol antwoord.

CEO Annick Draelants: “Deze nieuwe terrasoverkappingen passen perfect in de Harol-visie van innovatieve en duurzame oplossingen die het zonlicht maximaal naar je hand te zetten. Binnen én buiten! We kijken daarbij altijd verder dan het puur functionele. Door bouwers, monteurs en architecten te betrekken, komen we tot steeds performanter design, comfort, veiligheid en duurzaamheid.” ​

De Phoenix Free of Phoenix Air staan voor een strakke minimalistische terrasoverkapping, zonder al te veel poespas. Beide vouwdaken kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden, zowel aangebouwd aan je woning, als vrijstaand. De eerste functie is uiteraard om de zon te weren en maximaal te genieten van de verkoeling. Maar de slimme opties maken qua beleving en comfort hét verschil.

Hoogwaardige afwerking en uitrusting

Zo maakt de dimbare Step Light ledverlichting het supergezellig ’s avonds. Het licht is warm wit (3000K), en je kan kiezen tussen mono-directioneel (langs onder) of bi-directioneel licht (boven en onder). Naast de Step Light ledverlichting aan de voetpalen, kan je ook opteren voor ledverlichting die geïntegreerd is in de doekprofielen. Hier kan je kiezen tussen wit licht of rgb. Worden de avonden wat frisser? Met de optie verwarming rek je de avond zo lang als je wil.

Voor wie met de laptop wil werken zijn er ook de nodige usb- en stopcontacten. Zelfs een plotse plensbui hoeft geen probleem te zijn, dit dankzij de zijdelingse afwatering en standaard 100% waterdicht regenwerend pvc doek. Het doek is behandeld tegen schimmelvorming en biedt de keuze tussen verduisterend of lichtdoorlatend (8 standaardkleuren en optioneel alle RAL-kleuren).

Tot slot zorgt de io-motor voor een geruisloze bediening, optioneel aangestuurd door ​ zon-, regen-, temperatuur- en windsensoren. Het energieverbruik voor het bedienen van het vouwdak, de verwarming en verlichting is bovendien zeer laag. Alle materialen waaruit Phoenix Free en Phoenix Air vervaardigd zijn, zijn voor 99% recyclebaar.

Afmetingen: 550 x 600 cm voor Phoenix Free en 550 x 700 cm voor Phoenix Air. Dat maakt de vouwdaken geschikt voor zowel particuliere als professionele toepassingen als horeca.

Bron: rca
Deel dit artikel:
Contacteer HAROL PROJECTS
Onze partners