Dorma breidt gamma uit met Randi deurbeslag

Het Duitse Dorma is wereldwijd een van de grootste spelers op het gebied van deurtechniek. Sinds maart is zijn gamma uitgebreid met het assortiment Randi deurbeslag. Dat zou gelijk staan aan hoogwaardig inox en messing.

Sinds maart 2015 levert Dorma het volledige assortiment Randi deurbeslag. Het assortiment komt in drie productielijnen. De Randi-Line is het paradepaardje van het productassortiment en vertegenwoordigt de meest uitvoerige serie roestvaststalen en messing deurbeslag en accessoires. De deurklikken zijn getest conform EN 1906 en geclassificeerd volgens de hoogste klasse - klasse 4.

Daarnaast is er de Classic-Line, de lijn met klassieke elementen om in oudere gebouwen in te passen of om ze te renoveren.  Line 18 ten slotte bestaat uit een uitvoerige serie deurklinken en accessoires die dankzij het eenvoudige, functionele design en de concurrerende prijs, ideaal is voor toepassing in de meeste gebouwen.  De deurkrukken zijn getest conform EN 1906 en geclassificeerd volgens de op één na hoogste klasse - klasse 3.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage