Exclusieve gevel-en dakgootbekleding te zien op Belgian Roof Day

LoCra bvba nodigt u vriendelijk uit op de beurs Belgian Roof Day, op vrijdag 29 november in Brussels Kart Expo (Groot-Bijgaarden). Op deze vakbeurs kunnen dakdekkers, dakafdichters, fabrikanten, architecten, voorschrijvers en vakmannen uit de dakensector elkaar ontmoeten.

LoCra presenteert op deze beurs de exclusieve gevel-en dakgootbekleding (FSC-label) op basis van Tricoya® Extreme, en uniek op de Belgische markt.
Tricoya®Extreme is een plaatmateriaal met een hoge dimensiestabiliteit en duurzaamheid, zelfs onder de meest veranderde weersomstandigheden.

 

Acetylatieproces

De gevel-en dakgootbekleding van LoCra, sinds 2011 reeds geïntroduceerd op de markt in Nederland, is gebaseerd op dit nieuw plaatmateriaal.
Deze unieke plaat biedt heel wat nieuwe mogelijkheden en kan gebruikt worden in toepassingen en omgevingen die voorheen ondenkbaar waren voor een op hout gebaseerd plaatmateriaal. Het milieuvriendelijke gepatenteerde acetylatieproces is verantwoordelijk voor deze uitzonderlijke eigenschap. 

Verder kan je kennis maken met Lignodur terrafina®terrasplanken, toepasbaar op alle mogelijke vormen van platte daken, groendaken, balkons,…
Het systeem Lignodur terrafina®is het exclusieve systeem van terrasplanken dat gebruik maakt van een ‘klik- en klemsysteem’ van montageclipsen en zorgt voor een tijdbesparende montage.

Het systeem terrafina maakt een duidelijk onderscheid ten opzichte van andere terrassystemen. Het grote voordeel zit in het unieke montagesysteem, 

LoCra bvba is op Belgian Roof Day terug te vinden op stand 125. Deelname aan de beurs is gratis, mits voorinschrijving.

Bron: LoCra

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage