Geberit zet nieuwe badkamerstandaard met AquaClean Alba douche-wc

Een kleine revolutie in de badkamer: op 1 april lanceert Geberit officieel de nieuwe AquaClean douche-wc in België. Voor het eerst wordt daarmee een douche-wc van hoge kwaliteit toegankelijk voor een breed publiek, dat op zoek gaat naar meer hygiëne en welzijn in de badkamer. Maar ook de professional zal de nieuwkomer verwelkomen.

De Belg is een proper mens. Recent onderzoek toont aan dat slechts 29% van de ondervraagden zich volledig schoon voelt na een toiletbezoek, waarbij 57% de voorkeur geeft aan vochtige doekjes, ook al worden die door medische experts afgeraden. Ook meer Belgen overwegen de aankoop van een douche-wc tegenover tien jaar geleden (gestegen van 38% naar 53%). Maar bij de meeste Belgen blijft vooral het financiële aspect het grootste struikelblok om zelf een douche-wc aan te schaffen.

Geberit brengt verandering

Met steeds meer vraag naar meer persoonlijke hygiëne en welzijn, zet Geberit de toon in het veld met AquaClean Alba. Haar eenvoudige en elegante design doet denken aan een conventioneel toilet, maar is uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie, die zorgt voor een zachte en zorgvuldige reiniging van de intieme zones met water op lichaamstemperatuur.

De AquaClean Alba is ook voorzien van de gepatenteerde TurboFlush-spoeltechniek die een grondige en bijzonder stille spoeling van de wc-pot garandeert.

Ook aan de professionals is gedacht

Met zijn toegankelijke prijs, eenvoudige installatie en premium functies, is de AquaClean Alba het ideale instapmodel voor iedereen die zijn badkamerervaring wil verrijken. Geberit benadrukt dat ook sanitaire professionals en voorschrijvers de AquaClean Alba kunnen ontdekken om nieuwe mogelijkheden te creëren in badkamerhygiëne en -ontwerp.

Zo maakt de AquaClean Alba een opvallende upgrade van de badkameruitrusting in privéwoningen maar ook hotels, wooncomplexen, hoge kantoorgebouwen of cruiseschepen mogelijk. Elke badkamer die standaard met een douche-wc is uitgerust, biedt een hoge toegevoegde waarde op het gebied van hygiëne en welzijn. Kortom, veelbelovend voor interieurarchitecten en planners.

Nieuwe standaard in de badkamer

De Geberit AquaClean Alba is de heraut van de nieuwe cultuur van hygiëne en comfort, en zelfs in het ontwerp van de badkamer. Wie overweegt een nieuwe wc aan te schaffen, kan nu voor een kleine meerprijs profiteren van de voordelen van een elegante en efficiënte douche-wc. Met zijn randloze keramische wc-pot en de mogelijkheid tot bediening via een intuïtieve afstandsbediening of de Geberit Home-app, zet de AquaClean Alba een nieuwe standaard in de badkamer.

Tot slot zijn de voordelen voor de professional ook zeer overtuigend:

  • Eenvoudig verpakt: Eén doos met installatiehulp, wat het totale volume van de verpakking aanzienlijk vermindert en afval minimaliseert. Duurzaam, en maakt het leven van de installateur gemakkelijker.
  • Eenvoudig geïnstalleerd: dankzij de toevoeging van een click-in montagestaaf voor bevestiging aan de muur in plaats van een keramische achterwand. Dit gepatenteerde ontwerp maakt de installatie aanzienlijk eenvoudiger.
  • Eenvoudig in werking: De AquaClean Alba kan worden bediend met een eenvoudige en intuïtieve afstandsbediening, waarmee gebruikers de sproei-intensiteit kunnen instellen. De positie van de douchekop kan gemakkelijk worden aangepast via de Geberit Home-app.
Bron: Geberit
Deel dit artikel:
Contacteer Geberit
Onze partners