GRAUX & BAEYENS valt in de prijzen tijdens European Copper in Architecture Awards

Het project House VDV van GRAUX & BAEYENS architecten is tweemaal in de prijzen gevallen tijdens de European Copper in Architecture Awards 2015. Het bureau mag zich zowel Commended als Public Choice Winner noemen.

Een internationale jury van architecten koos de winnaar en vier eervolle vermeldingen voor de 2015 European Copper in Architecture Awards. Het grote publiek kon online stemmen en bepaalde zo de winnaar van de Public Choice poll winnaar. 

 

Verleidelijk

De jury over Woning VDV: “In Destelbergen neemt GRAUX & BAEYENS Architecten de strenge stedenbouwkundige voorschriften als uitgangspunt om het traditionele huis met puntgevels te herdefiniëren. De abstracte, schematische gedachte achter dit ontwerp is verleidelijk en levert met overtuiging een paviljoen van koper en glas binnen een ommuurde tuin."

 

Koper in the picture

De zeventiende uitgave van deze populaire, tweejaarlijkse architectuurprijs erkent invloed van koper en zijn legeringen op modern design. De prijs heeft als doel deze inspirerende projecten aan een breder internationaal publiek te tonen.

Bron: NAV

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage