Infosteel organiseert studiedag stalen bruggen

Sinds jaar en dag vormen bruggen een pad over voordien onbegaanbare hindernissen. De vaak stalen constructies zijn onmisbaar voor de wereldwijde transportindustrie. Magazine Infosteel organiseert daarom op 13 mei een studiedag in Brussel die allerlei aspecten van stalen bruggen in de verf zet. Verschillende sprekers lichten het beheer, ontwerp, bouw en onderhoud van stalen bruggen toe.

De studiedag vindt plaats in het Diamant Brussels Conference & Business Centre. Verschillende prominente figuren uit de staalindustrie zullen vanaf half 10 geïnteresseerden aan de hand van  lezingen weer wat wijzer maken.

Philippe Coigné, ingenieur en General Manager van Infosteel geeft het welkomstwoord, waarna ir. Paul Meekels van de Vlaamse overheid meer uitleg geeft over de stand van zaken in Vlaanderen. Sprekers Pascal Massart, Didier Van De Velde, Bart De Pauw, Dr. Philippe Van Bogaert, Jan Braeckman, Brice Girard, Mark Van Overbeke, Nicoleta Popa, Marcel De Haan, Jacques Berthellemy, Rik Debruyckere en Anthony Casteels voeren het lijstje aan.

Bron: Infosteel

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage