IO homecontrol: één afstandsbediening voor de hele woning

Met één enkele afstandsbediening het hele huis beheren, binnen én buiten? Dat is het doel van IO-homecontrol, een systeem waarvoor heel wat bedrijven uit totaal verschillende branches de krachten gebundeld hebben.
Met één enkele afstandsbediening het hele huis beheren, binnen én buiten? Dat is het doel van IO-homecontrol, een systeem waarvoor heel wat bedrijven uit totaal verschillende branches de  krachten gebundeld hebben.

IO-Homecontrol is een open vereniging van industriëlen die hoogtechnologische domotica aanbieden. Op Batibouw 2010 willen ze de bezoekers laten kennismaken met de verschillende producten van hun leden.


IO-Homecontrol staat dit jaar met zijn leden op Batibouw

De vereniging presenteert alle nieuwigheden van de woningspecialisten die lid zijn van de vereniging: 

• Controle van de woning op afstand (commercialisering 2010), motorisering voor rolluiken en terras-zonneweringen van Somfy
• Verlichting van Niko (commercialisering 2de semester 2010)
• Ventilatiescreen voor buiten van Renson
• Gemotoriseerd meerpuntsslot van Assa Abloy
VELUX-dakvenster op zonne-energie en venster voor plat dak
• Verwarming van Honeywell
• Warmtepomp van CIAT (commercialisering 2de semester 2010)


Toepassingen over het hele huis worden met één afstandsbediening geactiveerd


IO-Homecontrol-apparaten hebben een oneindig aantal toepassingen: toegangspoort, voordeur, garagepoort, verlichting, rolluik,screen, zonnewering op terras, dakvenster, verwarming … Al die toepassingen zijn onderling werkzaam. Er is slechts één afstandsbediening nodig om alles te activeren.


Een automatische garage is slechts één van de vele toepassingen


Dankzij de technologie met tweerichtingsverkeer krijgt men de bevestiging krijgen dat een bepaalde opdracht wel degelijk werd uitgevoerd. Men kan ook op elk moment de status van de apparaten nagaan (open, gesloten, aan, uit…). Bovendien is IO-Homecontrol volledig draadloos.


De IO-Home-technologie is volledig draadloos
Deel dit artikel:
Contacteer Renson
Onze partners