Isover nu ook (inter-)actief op Facebook

Saint-Gobain Isover, de grote isolatieproducent die fier is op zijn innovatieve ambitie en technische know-how, laat zich nu ook op communicatievlak als eigentijdse speler zien. Met een eigen facebook-pagina wil Isover het contact met de (ver)bouwer, de installateur, de verdeler aanhalen.

Saint-Gobain Isover, de grote isolatieproducent die fier is op zijn innovatieve ambitie en technische know-how, laat zich nu ook op communicatievlak als eigentijdse speler zien. Met een eigen facebook-pagina wil Isover het contact met de (ver)bouwer, de installateur, de verdeler aanhalen.Een eigen facebook-pagina

Isover-fans en andere geïnteresseerden kunnen via de pagina ‘Isover Isolatie’ o.a.  op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, zijn kennis testen of zijn kans wagen in een wedstrijd. De pagina is te bereiken via www.isover.be of via www.facebook.com zelf, waar je zoekt naar Isover isolatie. Een klik op de link ‘vind ik leuk’ maakt je lid. Een andere weg is het volgen van deze link: http://www.facebook.com/#!/pages/Isover-isolatie/182057581824514?v=wall.  Als stunt gaf Isover op zijn facebookpagina ‘Isover Isolatie’ 300 vrijkaarten voor bouwbeurs Batibouw weg.
Deel dit artikel:
Onze partners