Jaga Mini Vrijstaand en Mini Canal gebruikt in Hamburgse 'Dansende Torens'

Het Tanzende Türme (of 'Dansende Torens') gebouw in Hamburg is een polyvalente ruimte van 64.000 m² met kantoren, restaurants en een nachtclub, ontworpen door BRT Architekten. De unieke constructie staat bekend als de dansende torens omwille van de opvallend gebogen gevel van staal en glas. Het gebouw beschikt over een Gouden LEED certificaat en is voorzien van 1.591 Mini's Vrijstaand en 61 Mini Canals van Jaga.

Het gebouw is aan de buitenkant voorzien van LED-strips en uitgerust met een orkaanveilig afbuigingspaneel. In 2014 won het gebouw de MIPIM prijs voor Best Office and Business Development en in 2012 werd het derde op de BDA Architectuurprijs.

De mini radiatoren van Jaga maken gebruik van Low-H2O technologie en zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat door de glasgevel. Ze bieden maximum warmteafgifte met het laagste energieverbruik dankzij de ultrasnelle en supergeleidende warmtewisselaars.

Ook de Mini Canal reageert op temperatuurschommelingen. Mini Canal neemt geen plaats in en wordt op maat gemaakt om perfect te passen bij de binneninrichting.

Bron: Jaga

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage