Knauf lanceert SKAP Vogue-sierpleister

Om de vakman te ondersteunen in zijn adviesfunctie op het gebied van gevelkleuren, ontwikkelt Knauf SKAP Vogue en de Knauf ColorMix. Beide ontwikkelingen dienen als tijdbesparende tool voor professioneel kleuradvies over buitenbepleistering.

Skap Vogue

Knauf's SKAP Vogue is een compilatie van de veertig meest succesvolle kleuren voor de decoratieve sierpleister SKAP. De kleurenkaart, in combinatie met het inkleuringsysteem ColorMix, is een tool om de vakman te helpen in zijn adviesfunctie naar de klant toe, maar ook een snel en eenvoudig alternatief voor klerenmengmachines. Het ColorMix inkleuringsysteem bestaat uit een kleurstofconcentraat in de vorm van een injectiespuit waarmee de SKAP-sierpleister handmatig ingekleurd kan worden. Alle tinten uit de SKAP Vogue kleurenwaaier kunnen door een of drie spuiten, naargelang de kleurintensiteit, te mengen met SKAP standaard wit.

Voordelen

Een van de voordelen van de combinatie van deze twee ontwikkelingen is dat er geen overschotten meer ontstaan van gekleurde sierpleister. Bovendien bespaart deze methode tijd tijdens het kleuren van de pleister, bestaat het gamma uit veertig kleuren op smaak van de klant en is de verwerking snel en eenvoudig.

Deel dit artikel:

Onze partners