Komfovent Verso Pro: verbeteringen in behuizingsprestaties

Een cruciaal aspect van luchtbehandelingsunits is de behuizingsisolatie. Komfovent Verso Pro-units van Ventilair Group ondergingen recent enkele significante verbeteringen, resulterend in beter geïsoleerde behuizingen van een hogere prestatieklasse. Deze upgrades minimaliseren energieverliezen, wat essentieel is voor het onderdrukken van geluid en het voorkomen van condensatie.

De internationale EN1886 norm bepaalt de ontwerp- en kwaliteitsstandaarden van de behuizing door verschillende aspecten te meten, waaronder mechanische sterkte en thermische transmissie. De Verso Pro units hebben na upgrades een hogere thermische transmissieklasse van T2 bereikt, wat duidt op verbeterde thermische isolatie en geluidsverzwakking.

Komfovent verso pro: geavanceerde specificaties en configuraties

De Verso Pro behuizing, variërend van grootte 10 tot 70, heeft topclassificaties bereikt voor mechanische sterkte (D1), luchtlekkage (L1), en filter bypass lekkage (F9). Deze units zijn ideaal voor commerciële en industriële toepassingen en bieden aangepaste configuraties voor diverse behoeften.

Komfovent verso pro 2: de volgende generatie in luchtbehandeling

Voor een upgrade biedt Verso Pro 2 extra voordelen, zoals verbeterde thermische isolatie met een T2 classificatie en een geavanceerde thermische brug met TB1 klasse voor maximale energie-efficiëntie. Deze units zijn niet alleen energie-efficiënt maar bieden ook langdurige ventilatie met verhoogde duurzaamheid.

Deel dit artikel:
Onze partners