Lens°ass Architects tweede boek van Bart Lens - Win 2 exemplaren

Zeven jaar na zijn eerste boek toont Bart Lens met zijn equipe LensĀ°Ass hoe de ingeslagen weg boeiende projecten kan opleveren. Het formuleren van een zo helder mogelijk concept ligt aan de basis van elk ontwerp. Met een juiste materiaalkeuze en beheerste detaillering ontstaan creaties die rust en sereniteit uitstralen. De klare lijnvoering versterkt de pure emoties die ontstaan tussen de vormgeving en het licht.
Zeven jaar na zijn eerste boek toont Bart Lens met zijn equipe Lens°Ass hoe de ingeslagen weg boeiende projecten kan opleveren. Het formuleren van een zo helder mogelijk concept ligt aan de basis van elk ontwerp. Met een juiste materiaalkeuze en beheerste detaillering ontstaan creaties die rust en sereniteit uitstralen. De klare lijnvoering versterkt de pure emoties die ontstaan tussen de vormgeving en het licht.
De grote zorg voor het interieur in al zijn facetten is een constante preoccupatie van Lens°Ass. Het boek toont een veelheid aan opdrachten: nieuwbouw, verbouwingen, interieurontwerpen tot en met objecten zoals meubilair en lampen. Op elk schaalniveau wordt een basisidee geïntroduceerd, een thema als ruggengraat van het project. Ook bij de recente grote architectuurprojecten wordt vanuit een zelfde visie vertrokken.


Praktisch

Lens°ass architects       
Aantal pagina’s: 240p.
Stichting Kunstboek
ISBN-nummer: 978-90-5856-355-2
Winkelprijs: 59,90€


Wedstrijd

Iedereen die fan is van Architectura.be op Facebook of die zich aanmeldt als follower van de Twitter-pagina van Architectura.be en die als (interieur)architect, ingenieur of andere bouwprofessional beroepshalve actief is in de bouw- en architectuurwereld komt in aanmerking. Om mee te doen, zou u het antwoord op de wedstrijdvraag voor 15 november moeten mailen naar raf@architectura.be samen met volgende gegevens:
 
Voornaam:
Naam:
Beroep:
Bureua/bedrijf:.
 
Belangrijk: vermeld in het onderwerp van de mail de naam van het boek dat u wil winnen. U mag zich kandidaat stellen voor meerdere boeken, maar gebruik dan een aparte mail per boek.Wedstrijdvraag

Welk project van Lens Ass in Kortrijk won een prijs tijdens de 2020challenge? Het antwoord vindt u op de homepage van www.lensass.be

Deel dit artikel:
Onze partners