Levis stelt nieuwe verfcollectie voor

Levis stelt zijn nieuwe verfcollectie voor. Het bedrijf werkt samen met onder andere Belgisch designer Bruno Pieters. Zij brengen de Ambiance-collectie op de markt. Hij bedacht samen met het Levis-team enkele van de beschikbare kleuren. De verfcollectie is opgedeeld in vier thema's: intense helderheid, eindeloze eenvoud, klassieke luxe en hedendaagse romantiek.

Intense helderheid moet de soms eentonige wereld doorbreken. Dit thema bevat een energiek palet van kleuren. Mensen kunnen alle kleuren combineren, ook al botsen ze soms. Primaire kleuren als felrood, warm geel en diepblauw dienen als tegengewicht voor de donkere kleuren zoals bijvoorbeeld zacht grijs en dieppaars.

Eindeloze eenvoud concentreert zich op een palet van neutrale tonen. Geborgenheid en elegantie zijn de kernwoorden van dit thema. Deze simpele, serene stijl omvat onder andere schelpwit, artisjok en amandel.


Kleur bekennen

Klassieke luxe is een thema dat sprankelt. Men voegt met behulp van metallic verf en hoogglanslak een extra beetje luxe toe aan het interieur. Warme, uitnodigende tinten worden afgewisseld met rustige kleuren. Leem, gazelle en eierschaal zijn enkele voorbeelden.

Hedendaagse romantiek is het vierde thema. Met poederzachte kleurenensembles, zijdeachtige tinten en scherpe kleuren is het een uitgebalanceerd menu voor de romantische ziel. Ivoorbeige, leliewit en orkaan geven de kamer een unieke sfeer.

Levis is overtuigd van de link tussen mode en verf. "Kleren zijn een expressie van wie je bent," zegt Daniëlle Van Hertum, "Verf is dat ook." Volgens Van Hertum waren er twee belangrijke streefdoelen: kleur en kwaliteit. Door een samenwerking met verschillende designers, waaronder de Brugse Bruno Pieters, zijn de nieuwe kleuren verrassend fris en nieuw.


Ambiance House

Door de opening van een trendy pand, midden op Place de Brouckère in Brussel, wil Levis consumenten en artiesten kennis laten maken met de nieuwe verf. Beginnende artiesten krijgen de kans om hun creativiteit los te laten op de wanden van het huis. Levis organiseert geregeld colour workshops, waar mensen meer te weten komen over kleurtendensen en concrete voorbeelden krijgen om kleuren te combineren.

Een coffeebar en verschillende concerten in het huis maken dit tot een nieuwe social hub van Brussel. Het Ambiance House is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 2 april tot 31 mei.

Deel dit artikel:

Onze partners