Lezingen van Jan Geysen (Puur Interieurarchitecten) in vijf Vlaamse gemeenten

Na de succesvolle interieuravonden ‘Haal de sleur uit je interieur’ organiseert de Confederatie Bouw - Afwerking met'PUUR interieur' een nieuwe reeks van interieuravonden. Gastspreker is dit jaar interieurarchitect Jan Geysen van PUUR interieurarchitecten. De eerste sessie in Leuven is al achter de rug, maar de volgende weken komen Gent, Oostende, Sint-Truiden en Antwerpen aan de beurt.

Na de succesvolle interieuravonden ‘Haal de sleur uit je interieur’ organiseert de Confederatie Bouw - Afwerking met''PUUR interieur'' een nieuwe reeks van interieuravonden. Gastspreker is dit jaar interieurarchitect Jan Geysen van PUUR interieurarchitecten. De eerste sessie in Leuven is al achter de rug, maar de volgende weken komen Gent, Oostende, Sint-Truiden en Antwerpen aan de beurt.

    

  
PUUR Interieurarchitecten is een relatief jong bureau, maar heeft op amper zes jaar tijd een aardig palmares opgebouwd van geslaagde interieurprojecten.  Stof genoeg zelfs voor Stichting Kunstboek om er een geslaagd kijkboek over te maken. Jan Geysen blijkt ook een begenadigd spreker te zijn, want  hij is al meerdere keren gevraagd voor lezingen in Vlaanderen  en Nederland.

Deze keer is het de afdeling Afwerking van de  Confederatie Bouw die Jan Geysen uitnodigt voor een reeks lezingen in de verschillende Vlaamse provincies. De lezing en het netwerkevenement zijn bedoeld voor mensen uit de afwerksector, ontwerpers en fabrikanten. De avond start om 19u, aansluitend is er een receptie met standenmarkt. Voor meer info of inschrijvingen, klik hier.

Programma:
do 03/06/2010: Faculty Club Leuven
di 08/06/2010: Aulacomplex Universiteit Gent
di 15/06/2010: Felixpakhuis Antwerpen
wo 16/06/2010: Academiezaal Sint-Truiden
di 22/06/2010: Staf Versluyscentrum Bredene

Schrijf u nu in voor dit uniek netwerkevent, waar u collega's uit de afwerkingsector, interieurarchitecten en fabrikanten kan ontmoeten.


Foto: Liesbeth Goetschalckx


 

Deel dit artikel:
Onze partners