Marlux stelt nieuwe terrastegels voor: Polyton en Graphico

Marlux heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van moderne buitentegels en stelt twee nieuwe terrastegels voor. Polyton is een strakke terrastegel in beton terwijl Graphico een subtiel vintagemotief heeft. Op Batibouw 2013 stelt Marlux de nieuwe terrastegels in primeur voor.
Marlux heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van moderne buitentegels en stelt twee nieuwe terrastegels voor. Polyton is een strakke terrastegel in beton terwijl Graphico een subtiel vintagemotief heeft. Op Batibouw 2013 stelt Marlux de nieuwe terrastegels in primeur voor.

Polyton

Marlux brengt Polyton op de markt, een geslepen betonnen terrastegel met een strak aanzicht. Polyton leent zich voor een ruim terras in een uitgesproken moderne sfeer. Er is keuze uit  witte, grijze of zwarte tegels. Polyton is er ook in iets voordeligere ‘Natural Blue’.


    

             Links: Polyton intensive Black; rechts: Polyton Mystic Grey


Praktische info
Formaten: 60 x 60 cm, 3,8 cm dik
Kleuren: Intensive Black, Natural Blue, Mystic Grey, Silky White
Richtverkoopprijs: 40 euro/m2 (excl. btw)


Graphico

Wat dacht u van een tegel met een subtiel vintagemotief? Graphico, de nieuwe tegel binnen de Xtirio-collectie, is beschikbaar in de kleuren grijs en zwart en heeft een matte beschermlaag M-Coat van Marlux. Art Deco heeft een subtiel motief in vrijwel dezelfde tint en het motief Retro heeft een bladdessin. Door het motief zijn verschillende patronen zijn mogelijk.

 

    

 Links: Graphico retro black; rechts Graphico Art Deco Grey

Praktische info
Formaten: 60 x 60 cm, 4 cm dik
Motieven: Retro, Art Deco
Kleuren: Black, Grey
Richtverkoopprijs: 48 euro/m2 (excl. btw)

Deel dit artikel:

Onze partners