Nieuw in Vectorworks: een gratis plug-in voor 3D-printen

Het Duitse 3YOURMIND, ontwikkelaar van intelligente 3D-printoplossingen voor architectuur en andere creatieve domeinen, lanceert een gratis plug-in voor 3D-printen in Vectorworks 2016

Dankzij die nieuwe plug-in kunnen Vectorworks-gebruikers hun 3D-bestand controleren, analyseren en optimaliseren voor 3D-printing. Met één klik in de Vectorworks-omgeving kan je je bestand uploaden naar de 3YOURMIND-vergelijkingstool, waar je het kan bekijken in verschillende printmaterialen. Wie wil, kan via de tool eenvoudig prijzen vergelijken voor het eigenlijke 3D-printwerk en vervolgens een online bestelling plaatsen bij de meest overtuigende aanbieder.

 

Eenvoudige overstap van 3D-bestand naar 3D-print

​"We zijn erg enthousiast over onze samenwerking met 3YOURMIND", zegt Bart Rammeloo, Operations Manager bij Vectorworks-verdeler Design Express. "Dankzij de gratis plug-in kunnen onze gebruikers snel, eenvoudig en veilig de overstap maken van hun 3D-bestanden in Vectorworks naar een online aanbieder van 3D-printing. Dat opent heel wat deuren voor creatieve ontwerpers."

Bron: Design Express

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage