Nieuwe COLORCOAT PRISMA® - TEXTURED

Tata Steel is verheugd architecten, bestekschrijvers en projectontwikkelaars nog meer ontwerpmogelijkheden te bieden met de introductie van de nieuwe Colorcoat Prisma® Textured-afwerking, als onderdeel van haar voorgelakt stalen aanbod voor dak- en gevelbekleding.

COLORCOAT PRISMA® IN EEN NIEUWE STRUCTUURAFWERKING

De nieuwe robuuste afwerking van Tata Steel is ontworpen om een unieke uitstraling te bieden en combineert hedendaagse esthetiek met de duurzaamheid en langdurige prestaties waar het merk Colorcoat Prisma® bekend om staat. De structuur geeft het voorgelakte staal een matte uitstraling, een spannende illusie van diepte, en helpt tegelijkertijd de lichtreflectie te minimaliseren.

Beschikbaarheid van kleuren

Elke Uni of Metallic kleur die op de Colorcoat Prisma®-kleurenkaart staat, is verkrijgbaar met een blanke structuurlak. Bovendien kan Tata Steel, via de Repertoire®-kleuradviesdienst, bijna elke Uni-kleur die met een blanke structuurlak kan worden geproduceerd, passend maken. Met een minimale bestelhoeveelheid van 5.000 m2 geeft dit een ruime keuze aan mogelijkheden voor uw gebouw.

Gangbare toepassingen

Colorcoat Prisma® met een blanke structuurlak en is daarmee een ideale keuze voor zowel dak- als gevelbekleding van commerciële gebouwen, winkels, magazijnen, overheidsgebouwen en superieure esthetische gebouwen. Het eindresultaat geeft een natuurlijk effect met de illusie van diepte, voor een hoogwaardig gebouw met een geraffineerde afwerking.

Deel dit artikel:

Contacteer Tata Steel Colorcoat Benelux

Onze partners