Nieuwe editie 'Zorgvastgoed België' met Jo Vandeurzen

In navolging van de zeer geslaagde eerdere edities organiseert Managament Producties op donderdag 11 juni 2015 de derde editie van Zorgvastgoed België. Op het event bespreken enkele autoriteiten uit de sector de actuele trends en ontwikkelingen in het zorgvastgoed.

Aan de hand van de MARA- en MADA wordt er bijvoorbeeld gekeken hoe het staat met de financiële gezondheid van de woonzorgcentra in ons land. Wat zijn hun uitdagingen op het gebied van investeringen in gebouwen? Er gaat ook aandacht naar innovatieve woonvormen. Hoe kunnen we ons voorbereiden op de toekomst en onze ouderen goed opvangen? Hoe ziet de zorgwoning van de toekomst eruit? Onder andere Anja Declerq van de KU Leuven en minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in de Vlaamse Regering, Jo Vandeurzen, gaan hier dieper op in. 

Het Kenniscentrum Woonzorg Brussel ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe woonzorgprojecten. Die kunnen inspirerend werken en bieden een mogelijk antwoord aan de oudere van morgen in Brussel. Aan de hand van diverse toekomstige projecten krijgt u een visie op de toekomst door Herwig Teugels, directeur van het Kenniscentrum.

Er komt ook een project aan bod: Parkresidentie Wivina, een privaat centrum met 65 appartementen,een rusthuis en luxeflats gelegen in een prachtig park. Inge Peeters, projectmanager Wivina informeert u over het concept achter het project.

 

Slotdebat: Toekomst Zorgvastgoed

Zorgvastgoed 2015 eindigt met een debat tussen enkele ervaren rotten uit de sector, met Dominiek Beelen, CFO Senior Living Group, Ronald De Buck, afgevaardigd bestuurder Woon- en Zorgcentra de Foyer, Charles-Antoine Van Aelst, investment manager Aedifica en Herwig Teugels, directeur Kenniscentrum Woonzorg Brussel.

Deel dit artikel:

Onze partners