Nieuwe formaten keramische tegels bij Zoontjens

Zoontjens breidt zijn assortiment van Dreen®Ceramica uit met nieuwe formaten en kleuren. Naast de formaten 60x60 cm, 90x45 cm en 120x60 cm, zijn er nu ook de maten 90x90 cm en 120x120 cm. De dikte van de tegel blijft bij alle formaten 2 cm. De groot formaat keramische tegels biedt Zoontjens aan op projectbasis.

Drie verschillende kleurlijnen

De kleuren van onze keramische tegels zijn nu opgesplitst in drie verschillende lijnen: Stone Look, Concrete Look en Wood Look. Kies de kleur die past bij de gewenste uitstraling of combineer meerdere kleuren en formaten. Op de kleurenkaarten staan de beschikbare formaten per kleur aangegeven.

 

Aanleggen dakterras met keramische tegels

Dakterrassen met Dreen®Ceramica worden aangelegd aan met het fixplate lock systeem. Dit systeem zorgt voor een stabiel en vlak loopoppervlak. De fixplate lock is voorzien van demontabele hoekstukken, waarop de tegels worden vastgelijmd. Hiermee liggen de tegels vergrendeld en kunnen ze niet verschuiven. De ondergrond blijft (indien nodig) bereikbaar, doordat de tegels ontgrendeld kunnen worden. 

 

Ophogen dakterras

Met DNS® of de verstelbare tegeldrager is het mogelijk de keramische tegels op te hogen tot de juiste hoogte. Bij keramische tegels van 90x90 of groter is ophoging alleen mogelijk in combinatie met het DNS® Large systeem.

Bron: Zoontjens

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage