Nieuwe terrasbekleding Nomawood van NMC

NMC is een bedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging van synthetisch houtmateriaal en andere schuimstoffen voor binnen- en buiteninrichting. Het bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en wil producten aan de man brengen die zowel hun eigen ecologische voetafdruk als die van de gebruiker verkleinen. Op Batibouw 2012 zal NMC haar nieuwe soort terrasbekleding voorstellen, Nomawood.
NMC is een bedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging van synthetisch houtmateriaal en andere schuimstoffen voor binnen- en buiteninrichting. Het bedrijf hecht veel belang aan duurzaamheid en wil producten aan de man brengen die zowel hun eigen ecologische voetafdruk als die van de gebruiker verkleinen.

Op Batibouw, dat zal plaatsvinden in maart 2012, zal NMC haar nieuwe soort terrasbekleding voorstellen, Nomawood. Het basismateriaal van Nomawood is 100 % recycleerbaar. Bovendien werden voor dit hout geen exotische bomen geveld.

NMC garandeert gladde oppervlakken zonder haperingen of schroeven. Ook wordt benadrukt dat de terrasbekleding antislip is en het risico op splinters wordt vermeden. Om de installatie te vereenvoudigen ontwikkelde NMC het gepantenteerde Easy-Fix, een bevestigingssysteem dat tot doel heeft de terrasbekleding makkelijk monteerbaar te maken.
Deel dit artikel:

Onze partners