Nieuwigheden in het Wienerberger-gamma: nieuwe kleuren gevelstenen en kleidakpannen

Om het nieuwe jaar in stijl in te zetten, lanceert Wienerberger nieuwe kleuren voor de collectie Elignia (gevelstenen). Ook in het kleidakpannengamma van de firma worden nieuwe kleuren geïntroduceerd.

De Elignia collectie krijgt met de Silva Greige en de Wenga Zwart er twee kleuren bij. De Elignia oogt strak en heeft een onbezand unieke textuur. Deze collectie is reeds verkrijgbaar in Arctica wit, Nordica Wit, Magma Grijs en Nebula Grijs en krijgt er nu twee kleuren bij.

Silva Greige is wit genuanceerd op een beigegrijze ondergrond en vertoont lichte streepjes. Wenga Zwart is zwartbruin genuanceerd en vertoont een lichte nerving.

Vanaf dit jaar worden ook de Betula en de Robinia ondergebracht bij deze collectie (voorheen bij de Linnaeus collectie).

 

Nieuwe kleuren in het kleidakpannengamma

De Tegelpan Rustica, een dakpan met een verweerde uitstraling, is voortaan ook verkrijgbaar in de kleuren Rossa, een rode versie, en Obscura, een donkerbruine versie.

Naast de bestaande kleuren van de Tegelpan Elfino Agaatgrijs en Antraciet mat, is nu ook de nieuwe variante Blauw gesmoord beschikbaar.

De nieuwe warme, wijnrode geglazuurde Stormpan 44 met enkele zijsluiting en dubbele kopsluiting brengt een zachte golf doorheen een dak.

Bron: Wienerberger

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage