Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel

© Willco Products
© Willco Products
© Willco Products
© Willco Products
© Willco Products
© Willco Products

Woningen met een minimalistische architectuur zijn tegenwoordig zeer geliefd. De combinatie van gevelpleisters en platte daken zien we maar al te vaak. Ook zo’n fan? Dan blijf je best lezen! De overgang tussen dak en gevel werd nog nooit zo mooi afgewerkt. Ontdek het WILLCO ProAttika® Profiel: het onzichtbare dakrandprofiel.

De voordelen van het WILLCO ProAttika® Profiel

  • Onzichtbare afwerking
    Met het revolutionaire WILLCO ProAttika® Profiel kunnen alle sierpleisters en steenstrippen van Willco Products afgewerkt worden tot boven aan de rand van het gevelvlak. Doordat de afwerkingslaag mooi doorloopt, krijg je de look van een gevel zonder dakrand. Na verwerking wordt het dakrandprofiel namelijk compleet onzichtbaar. Dat biedt uiteraard een zeer grote meerwaarde voor zij die houden van een strakke en minimalistische architectuur.

 

  • Perfect toepasbaar met WILLCO Isolatiesysteem
    Het WILLCO ProAttika® Profiel werd zodanig ontworpen dat het op elk van onze gevelisolatiesystemen toegepast kan worden. Met het nieuwe dakrandprofiel krijgt de woning een perfect naadloze uitstraling.

 

  • Gepatenteerd systeem
    Dit nieuwe dakrandprofiel werd gepatenteerd. Wanneer je het toepast in combinatie met een Willco Products gevelpleister, geniet je gegarandeerd van een duurzame gevel. Dit past perfect bij de 100% Willco Products filosofie: kies kwaliteit voor élke laag, dus ook bij de afwerking van je dakrand.

Het WILLCO ProAttika® Profiel biedt dé oplossing voor een gevel die naadloos overgaat op het dak.

 

Deel dit artikel:
Contacteer Willco Products
Onze partners