Ook Muller Van Severen maakt kans op Dezeen Award (stemmen kan vanaf nu!)

De Britse architectuursite Dezeen maakte onlangs de shortlists bekend van de Dezeen Awards 2022. Eerder lieten we al weten dat vijf Belgische projecten kans maken op de prijs. Daar komt nu ook Muller Van Severen bij. Fien Muller en Hannes Van Severen zijn genomineerd in de categorie Design Studio of the Year. Stemmen voor de publieksprijs kan via deze link, en dat nog tot 10 oktober.

Voor Dezeen bevindt de collectie van het Gentse designduo zich tussen design en kunst. “Het duo gaat op een geïnspireerde zoektocht naar sculpturaal interessante meubelobjecten, steeds met aandacht voor de ruimte eromheen, en gekenmerkt door een zorgvuldig onderzoek naar hun gedeelde passie voor kunst, architectuur en materialen.”

“Tegelijkertijd lijken de ontwerpen van Muller Van Severen bijna intuïtief en moeiteloos tot stand te komen. Het lijkt alsof de ontwerpers met krijtjes in de ruimte tekenen.”

Muller Van Severen moet het in deze categorie opnemen tegen Objects of Common Interest, From Us With Love, Vin + Omi en StudioMOM.

 

Breng je stem uit

Een internationale jury zal een winnaar selecteren in elke categorie. Het publiek kan ook een stem uitbrengen voor de publieksprijzen. Stemmen kan vanaf nu tot 10 oktober op deze website. De winnaars van de publieksprijzen worden bekendgemaakt van 17 tot 21 oktober. Voor de Dezeen Awards uitgereikt door de jury is het wachten tot eind november.

De andere Belgische genomineerden waarvoor je kan stemmen zijn, voor de architectuurprijzen:

De Belgische interieurs die kans maken op de prijs zijn:

  • In de categorie 'Leisure and wellness interior': Bath & Barley in Brussel van WeWantMore 
  • In de categorie ‘Small interior’: ‘Ontspannende geometrie met gele accenten’ in Antwerpen door Van Staeyen Interieur Architecten.
Deel dit artikel:

Onze partners