pRaL meets 'Print HPL'-hogedruklaminaat

Triplaco introduceert de nieuwste voorraadcollectie en mogelijkheden rond Solid Surface pRaL, een vervaardigd materiaal, verkregen door de combinatie van een natuurlijk materiaal en acryl polymeer. Er is nu de keuze uit een gamma aan spoelbakken voor de keuken, badkamer of andere projecten. Deze zijn verkrijgbaar in de elf ‘pRaL meets Print HPL'-kleuren van Abet Laminati. Daarnaast behoren ook gepolierde tabletten of totaaloplossingen tot de mogelijkheden.
Triplaco introduceert de nieuwste voorraadcollectie en mogelijkheden rond Solid Surface pRaL, een vervaardigd materiaal verkregen door de combinatie van een natuurlijk materiaal en acryl polymeer. Zo is er de keuze uit een gamma aan spoelbakken voor de keuken, badkamer of andere projecten.
Deze zijn verkrijgbaar in de elf ‘pRaL meets Print HPL’-kleuren van Abet Laminati. Dat resulteert in een unieke kleurencombinatie van elf 'pRaL Solid Surface'-kleuren met elf overeenkomstige 'Print HPL'-kleuren. Daarnaast behoren ook gepolierde tabletten of totaaloplossingen tot de mogelijkheden.Ongelimiteerde vormmogelijkheden, geen voegen, lichtgewicht en hygiëne: het is een greep uit de resem voordelen van pRaL volgens Triplaco.


 Opleiding

Indien je interesse gewekt is, kan je deelnemen aan een gratis opleiding rond Solid Surface pRaL in de showroom van Triplaco in Harelbeke. Aanmelden doe je hier.

    
Deel dit artikel:
Contacteer Print Acoustics By Triplaco
Onze partners