Presenteer uw architectenbureau op Architectura met een architectenfiche

Wilt u met uw architectenbureau aan de professionele bouwwereld laten zien wat u in uw mars hebt? Wilt u meer bezoekers trekken naar uw website en uw social media? Voor slechts 25 euro per maand beschikt u over een architectenfiche op Architectura, de meest bezochte architectuursite van België.

 

 

Architectura richt zich voor 100% op een professioneel doelpubliek dat begaan is met architectuur en bouw. Kwalitatieve content brengen rond architectuur is het hoofddoel van Architectura. Elke week pakt Architectura uit met een nieuwsbrief met meer dan 20 nieuwe artikels over nieuwe projecten en producten, interviews met architecten, aankondigingen en verslagen van evenementen, enz.

Als u iets interessants te vertellen hebt voor onze lezers, publiceren we dat graag op onze website. En interessante projecten in de utiliteitsbouw (gerealiseerd of niet) nemen we met plezier op in onze projectendatabank.

Die artikels en projectfiches kan u nog extra onder de aandacht brengen door een architectenfiche te nemen op Architectura. Neem gerust eens een kijkje op de fiches van bijvoorbeeld B2Ai, ABSCIS, a2o Architecten, Crepain Binst, B-architecten, Jaspers & Eyers, De Gregorio & Partners, Studiebureau Bontinck om een idee te krijgen van wat zo’n fiche inhoudt.

Zoals u kan zien, bevat een architectenfiche behalve de adresgegevens en een korte omschrijving van een bureau een link naar referentieprojecten en artikels van dat bureau. Bovendien worden ook de vacatures, de social media en zelfs Youtube-filmpjes van dat bureau opgenomen in de fiche. Andersom wordt bij elk artikel en elke projectfiche gerelateerd aan een bepaald bureau een link gelegd naar de architectenfiche van dat bureau.

Mede daardoor wordt een architectenfiche vaak bezocht door de bezoekers van Architectura. Vandaar ook dat voorlopig nog geen enkel bureau dat ingetekend heeft voor een architectenfiche op Architectura, de samenwerking stopgezet heeft.

Een architectenfiche op Architectura.be kost € 300 voor een jaar voor het Nederlandstalige luik of € 340 als u uw fiche ook graag gepubliceerd ziet op het Franstalige luik.



Ook geïnteresseerd in een perscontract?

Door de inhoudelijke benadering is het aantal bezoekers van een architectenfiche sterk afhankelijk van het aantal artikels en projectfiches dat gekoppeld is aan uw fiche. Hebt u geen tijd of hebt u niet de juiste mensen om persberichten uit te schrijven of te versturen? Architectura kan u daarmee helpen in de vorm van een perscontract. Zo komt u niet alleen meer aan bod op Architectura, maar ook in de vakpers en hebt u in een keer ook nieuwsartikels voor uw eigen website.


Zelf input aanleveren voor Architectura?

Hebt u zelf wat nieuws te vertellen dat onze lezers interesseert. Stuur het gerust door naar info@architectura.be. Info die relevant is voor onze doelgroep, publiceren we graag op onze website.

 

 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage