Regie der Gebouwen maakt overheidsopdrachten bekend via Free Market vanaf 1 januari 2015

De Regie der Gebouwen zal vanaf 1 januari 2015 het platform ‘Free Market’ gebruiken om al haar overheidsopdrachten met een geraamde waarde tot 85.000 EUR (exclusief BTW) bekend te maken. Deze bekendmaking gebeurt via een publicatie op de e-Notification-site  waarvan Free Market een onderdeel is.

Willen ondernemingen vanaf 1 januari 2015 op de hoogte gebracht worden van overheidsopdrachten tot 85.000 EUR (excl. BTW) van de Regie der Gebouwen, dan moeten ze zich inschrijven op de internetsite e-Notification.Op deze site moet de onderneming een registratieaanvraag invullen en daarna zijn profiel (“Business Card”) en zijn zoekprofielen inbrengen. Eenmaal ingeschreven ontvangt de onderneming per mail de uitnodiging om een offerte in te dienen voor onze overheidsopdrachten.De uitnodiging per mail is steeds afkomstig van jepp-cpp@p-o.belgium.be en niet van de Regie der Gebouwen.

 

Indienen van een elektronische offerte

Voor opdrachten met een geraamde waarde van meer dan 5.500 EUR (excl. BTW) dient een onderneming zijn offerte elektronisch in te dienen via de website e-Tendering

 

Voor de opdrachten met een geraamde waarde tot 5.500 EUR (excl. BTW) kan een onderneming zijn offerte bij voorkeur per eenvoudige mail indienen.

 

De voordelen van registratie en het elektronisch indienen van een offerte zijn de volgende:

  • de ondernemingen krijgen via hun e-mailbox onze uitnodigingen om deel te nemen aan opdrachten die hun interesseren,
  • minder administratieve kosten (geen drukwerk, portkosten, …) en geen verplaatsingskosten,
  • grotere transparantie en vereenvoudiging van onze gunningsprocedures.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage