Schrijf je project in voor de Henry van de Velde Awards 24

Zoals elk jaar betekenen de Henry van de Velde Awards een kroon op het werk van ontwerpers en bedrijven die design op een slimme manier integreren in hun onderneming. Designers en bedrijven kunnen hun projecten vanaf nu registreren voor een van de negen categorieën en zo kans maken op de felbegeerde designprijzen.

De Henry van de Velde Awards tonen en bekronen zowel Vlaamse ontwerpers, bedrijven, producten, projecten, diensten en systemen die, dankzij het slim inzetten van design, een positieve impact hebben op de samenleving, het milieu en de economie. Via de eigen communicatiekanalen, de feestelijke awarduitreiking in Bozar en een eigen publicatie vormen de Henry van de Velde Awards een platform bij uitstek voor design uit Vlaanderen. 

De Henry van de Velde Awards worden uitgereikt door Flanders DC en zijn de belangrijkste designprijzen in België. Voor het 30ste jaar op rij nodigt Flanders DC ontwerpers, ontwerpbureaus, bedrijven en opdrachtgevers uit om hun allerbeste werk in te sturen. De deadline is 31 mei 2023. Indienen is gratis en kan binnen één of meerdere van de volgende categorieën: Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Environment, Graphics, Habitat en Spaces. 

Een vakjury van onafhankelijke experts zal op basis van de ingediende dossiers drie winnaars per categorie selecteren, die een Gold, Silver of Bronze Award zullen ontvangen. De winnaars worden meegenomen in een uitgebreide PR- en communicatiecampagne en worden bekroond tijdens een feestelijke awarduitreiking in Bozar te Brussel. Winnaars van deze 'Oscars in Belgisch design' kunnen ook telkens rekenen op ruime aandacht van pers, publiek en het bedrijfsleven in ons land en op internationale schaal.  

Voor alle info en wedstrijdinschrijvingen: henryvandevelde.be

Bron: Flanders DC
Deel dit artikel:

Onze partners