Schuifdeursysteem Infinium: één met de omgeving

Het schuifdeursysteem Infinium van Aluk brengt het binnen- en buitenleven harmonieus samen. Dankzij de verbazingwekkende slanke zichtlijnen vloeien de ruimtes naadloos in elkaar over en wordt iedere ruimte optimaal gevuld met natuurlijk daglicht. De rondom bouwkundig weggewerkte schuifelementen zijn verdiepingshoog en zorgen voor maximale lichtinval en een onbelemmerd panoramisch zicht.

Amper 21mm

Het schrijnwerk is herleid tot de pure essentie met een groot glasoppervlak, uiterst slanke zijlijnen en een middenstijl van amper 21 mm als resultaat. De rondom perfect bouwkundig weggewerkte schuifelementen zijn verdiepingshoog. Ze zorgen voor een maximale lichtinval en een onbelemmerd panoramisch zicht.

 

Inspirerende oplossingen

Infinium voldoet aan de strengste hedendaagse architecturale eisen en is in verschillende configuraties verkrijgbaar. Het kan afmetingen van 3 m (W) en 3,5 m (H) per vleugel aan. Twee- en driespoor opties zijn er beschikbaar. Maximaal zes vleugels. Een meeschuifbare 90° hoekstijl verbindt elke leefruimte. Iedere ruimte wordt zo optimaal gevuld met natuurlijk en weldoend daglicht.

 

Comfort

Infinium is ontworpen met comfort in het achterhoofd. Dankzij de dubbele thermische onderbreking is het isolerend en akoestische vermogen hoogstaand. Dit zorgt voor extra warmte in huis terwijl het ook ongewenste geluiden buiten houdt.

 

Aandacht voor detail

Een onberispelijke uitvoering maakt het onderscheid tussen goed en geweldig. Er zijn speciale aluminium wielen gebruikt die ervoor zorgen dat zelfs de zwaarste schuifvleugel opent met de lichtste aanraking. Het kan ook volledig automatisch. Dankzij het aansluiten van een volledig geïntegreerde elektromotor, kan de gebruiker met een enkele druk op de knop grote raamoppervlakken openen zonder enige moeite. Handgrepen zijn verborgen, maar steeds dichtbij. Terwijl de buitenwereld wordt verwelkomd in huis, blijven ongewenste bezoekers veilig buitengesloten.

Bron: Aluk
Deel dit artikel:
Onze partners