Sika balkonsystemen voorkomen problemen

Zoals elk deel van een gebouw, vereisen ook balkons, terrassen en galerijvloeren onderhoud. De meeste balkons, terrassen en galerijvloeren bestaan uit betonelementen waar, bij gebrek aan een doeltreffende bescherming, waterinfiltratie, betonrot, carbonatatie en degradatie onvermijdelijk zijn.


Om problemen als waterinfiltratie, betonrot, carbonatatie en degradatie blijvend op te lossen of te voorkomen heeft Sika een aantal hoogwaardige waterdichte balkonsystemen ontwikkeld. Afhankelijk van de gestelde eisen, is een assortiment gecertificeerde systemen met verschillende decoratieve afwerkingen beschikbaar.

DUURZAAM WATERDICHT


Sika heeft een totaaloplossing ontwikkeld waarbij niet enkel de bovenzijde van het balkon wordt behandeld, maar ook de onderzijde en balkonneuzen. Zo wordt een complete bescherming verkregen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.


BALKONWATERDICHTINGSSYSTEEM


Sika’s waterdichtingssysteem is een alifatisch polyurethaancoatingsysteem dat uit 2 lagen Sikafloor-425 bestaat, versterkt met een niet-geweven versterkingsmat Sika Reemat Premium. Hierdoor wordt de treksterkte van de coating, de slagvastheid en de weerstand tegen thermische en structurele bewegingen verhoogd terwijl voldoende elasticiteit behouden blijft.

Deel dit artikel:
Contacteer Sika Belgium
Onze partners