Staalbouwwedstrijd in nieuw kleedje

De Staalbouwwedstrijd, die in België om de twee jaar plaatsvindt, is toe aan zijn 21e editie. Hoewel het succesrecept van de voorbije jaren zeker gesmaakt werd, gooit de organisatie het in 2020 over een andere boeg. Ze heeft immers een aparte wedstrijd voor gebouwen en bruggen in het leven geroepen, inclusief een bijbehorend event.

Heb je tussen juni 2018 en juni 2020 meegewerkt aan een fraai bouwproject op Belgische bodem of in het buitenland (maar dan wel met een belangrijke Belgische bouwpartner) en is dat project volledig of gedeeltelijk gerealiseerd in staal? Stel je dan als de bliksem kandidaat voor de Staalbouwwedstrijd Gebouwen! Deelnemen kan zowel met grote, prestigieuze eyecatchers als met bijzondere kleinschalige realisaties.

Heb je geen gebouw opgetrokken, maar wel een brug neergepoot die tussen begin 2017 en eind 2019 afgewerkt, opgeleverd of ingehuldigd is? Dan kom je in aanmerkingen voor de Staalbouwwedstrijd Bruggen! Deelnemen kan in drie categorieën: verkeersbruggen (in BeLux), fiets- en voetgangersbruggen (in BeLux) en internationale projecten (buiten BeLux).

Meer info: https://www.infosteel.be/3562-awards.html

Bron: Infosteel
Deel dit artikel:
Onze partners