Stel u kandidaat voor de I2C Awards 2015 tot 27 augustus!

Innovation To Care (I2C) bekroont de beste ideeën die het comfort, de leefbaarheid of de duurzaamheid van een zorginstelling verbeteren. Streeft uw organisatie naar vooruitgang in de zorgsector? Heeft u innovatieve producten of diensten die een meerwaarde bieden aan patiënten of bewoners? Aarzel dan niet en zend tot 27 augustus uw project(en) in voor de I2C Awards 2015.

Er zijn prijzen te winnen binnen drie categorieën:

  • I2C-Concept (ontwerpen; staat open voor iedereen)
  • I2C-Tools (concrete hulpmiddelen; staat open voor iedereen)
  • I2C-Industry (innovaties van bedrijven; enkel mogelijk in te sturen als exposant)

 

De I2C-inzendingen worden onderverdeeld in drie categorieën. I2C Concept focust op architecten met vernieuwende ontwerpen van zorginstellingen. Het gaat hierbij dus om totaalconcepten die in hun geheel het comfort, de sfeer, de huiselijkheid en de duurzaamheid van de ruimte ten goede komen. Voor I2C Tools gaan de organisatoren op zoek naar specifieke hulpmiddelen of vondsten die het verblijf van de bewoners of het werk van het personeel vergemakkelijken. Ten slotte is er I2C Industry. Deze categorie staat open voor innovaties van bedrijven. 

Voor elke categorie wordt er een publieksprijs en een prijs van de vakjury uitgereikt.

 

Erkenning & zichtbaarheid

Met uw deelname deelt  u  uw inzichten, innovaties en ideeën en bouwt u mee aan de groei van de zorgsector. Het is ook voor u en uw organisatie de uitgelezen kans om inspiratie op te doen, uit te pakken en nieuwe contacten te leggen. Bovendien geniet u met uw project van de nodige erkenning en zichtbaarheid op de beurs en bij de sectorale media.

De wedstrijd staat open voor iedereen (met uitzondering van I2C-Industry): (interieur)architecten, ingenieurs, aannemers, het personeel en de beheerders van een zorginstelling die een innovatie ingevoerd hebben of een idee uitgewerkt hebben dat klaar is om geïmplementeerd te worden of een frisse oplossing isvoor een dagelijks probleem.

De winnaars van de I2C Awards 2015 worden bekendgemaakt op vrijdag 9 oktober tijdens EXPO 60+, dé vakbeurs voor de zorgsector die plaatsvindt op 7, 8 en 9 oktober 2015 in Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Met meer dan 7.300 professionele bezoekers en 260 exposerende bedrijven is EXPO 60+ het ideale platform om deze Awards uit te reiken.

De I2C-Awards worden georganiseerd door ArtexisEasyfairs, in samenwerking met Redactiebureau Palindroom en Architectura.be 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage